Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 16:00

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčany si dokázaly poradit s Tuchlovicemi


13

Poříčany - Formu Poříčan odnesly v devátém kole Ondrášovka KP fotbalisté Tuchlovic. Pro domácí to byla naopak pátá výhra v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový úvod Poříčan

Začátek zápasu vyšel domácím podle představ Jandův rohový kop prodloužil Puk, míč si našel Nádeníček a v pohodě zamířil do brány - 1:0. Zvýšit mohli Šmidrkal, ale ze standardní situace orazítkoval tyč. Domácí měli hru pod kontrolou, ale nedokázali navýšit své vedení. 

Nádeníček dal gól i na začátku druhé půle

I začátek druhého poločasu se Poříčanům povedl. Janda postupoval do vápna, kde byl faulován. A tak ve 48. minutě zvýšil Nádeníček z penalty vedení svého týmu - 2:0. V další šanci se ocitl Gajdasz, ale jeho pokus šel nad branku. V 58. minutě utekl hostům Červený a nedal Šimkovi šanci - 3:0.

 

Tuchlovičtí se moc do šancí nedostali, pouze v jednom případě musel Janocsko vyrážet střelu nad branku. V 93. minutě se ale také i hosté dočkali vstřeleného gólu, když chybu domácího hráče potrestal po rohovém kopu Jalaghonia - 3:1.



Ohlasy k zápasu


SK Poříčany
Zdeněk Šmejkal, trenér: "Vyšel nám na výbornou začátek zápasu, dostali jsme se hned v první minutě do vedení. Do poločasu jsme mohli přidat další branky, ale neměli jsme štěstí. Do kabin jsme tak šli za stavu jedna nula. Druhou půli jsme měli opět super začátek. Janda byl po průniku do vápna faulován a v následní penaltě se nemýlil Nádeníček. Za dalších deset minut jsme dali třetí gól po pěkný akci, kterou zakončoval Červený. Bohužel z posledního rohu jsme inkasovali gól. To byla jediná kaňka na výkonu, jinak musím hráče a fanoušky pochválit."




Sestavy


SK Poříčany
M. Janocsko [-] - J. Šmidrkal [-] (83. L. Holler [-] ) , D. Vild [-] , P. Zdeňka [-] , D. Červený [-] (79. F. Grábner [-] ) , B. Nádeníček [-] (87. D. Černý [-] ) , O. Puk [-] , M. Gajdasz [-] (74. O. Hamada [-] ) , J. Puk [-] , P. Touš [-] , P. Janda [-]

AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - L. Hadrika [-] (77. Z. Chochola [-] ) , J. Kala [-] (55. V. Jalaghonia [-] ) , M. Pospíšil [-] (46. J. Červenka [-] ) , V. Kraus [-] (60. Š. Procházka [-] ) , J. Kubů [-] , M. Cabejšek [-] , M. Brnovják [-] , J. Tirol [-] , M. Pudil [-] , O. Pilař [-] (84. D. Čižinský [-] )

ŽK: 60. P. Janda - 15. M. Brnovják , 37. O. Pilař , 52. M. Pudil , 62. L. Hadrika .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Stránský Martin - MAREK Tomáš, HANÁK Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Filip Stárek
Tip experta: výhra domácích

Doma jsme ještě neprohráli a svou formu potvrdíme i s Tuchlovicemi.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích