2:1
(0:0)
52. N. Obradovič (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 10:15

9.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Libušín měl blízko k výhře, nakonec ale z Vykáně odjel s prázdnou


Branky


82. L. Jarolím , 89. M. Kasík - 52. N. Obradovič (p.)
12

Vykáň - Ještě před samotným zápasem mezi domácími a hosty z Libušína nastala kurióní situace. Libušín přijel ve stejných dresech, jako měli domácí, tak Vykáň zapůjčila hostům své druhé, žluté dresy. Zápas dle formy to měl být jednoznačný, ale nebylo tomu tak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté doplatili na neproměňování šancí

Domácí do utkání vstoupili aktivněji, ale ze svého tlaku a dvou dobrých šancí nic nevytěžili. Po přečkání tlaku se osmělili také hosté, srovnali hru a měli gólové šance. Havrdův přímý kop ale skončil na tyči. Poté postupovali na brankáře Abrhám a po něm také Sejtarija, ale ani jeden své sólo nedokázal díky skvělému Jandovi proměnit.

Fantastický gól Jarolíma a skvělý obrat domácích

Diváci se gólů dočkali až po změně stran. V 52. minutě byl faulován ve vápně Obradovič, sám si vzal míč a penaltu proměnil - 0:1. Obdržená branka vlila do fotbalistů Vykáně náboj a postupně přidávali. Vytvořily si obrovskou převahu.

 

V 82. minutě přišla fotbalová lahůdka Lukáše Jarolíma. Fantastickým volejem nedal Ciprovi sebemenší šanci a srovnal stav utkání - 1:1. Domácí chtěli strhnout výhru na svou stranu a to se jim taky v 89. minutě díky Kasíkovi povedlo - 2:1.



Ohlasy k zápasu


FK Čechie Vykáň
Lukáš Šedivý: "Začátek nám vyšel. Na soupeře jsme vlétli, vytvořili si dvě šance, které jsme neproměnili. Poté převzal iniciativu soupeř a zbytek poločasu byl lepší. Nás podržel gólman, který vychytal tři šance. Inkasovali jsme z pokutového kopu, poté jsme se otřepali, zatlačili soupeře na jeho půlku, jen se nám nedařila finální fáze. To prolomil Lukáš Jarolím, který se trefil z voleje. A nakonec jsme dali i druhý gól. Oba týmy měly stejně šancí, k nám se přiklonilo štěstí."

SK Baník Libušín
Jiří Veselý: "Je škoda, že jsme do půle neproměnili víc šancí, byly jasné. Ale celkově jsme hráli o moc lépe než doma s Nespeky, bojovali jsme. Domácí ale mají svou kvalitu a gól Jarolíma, ten byl vážně nádherně trefený. To musím uznat i jako soupeř."



Sestavy


FK Čechie Vykáň
A. Janda [-] - J. Dalekorej [-] , M. Kasík [-] , V. Žampa [-] , D. Jarolím [-] , T. Vobořil [-] , P. Vostárek [-] , L. Šedivý [-] , M. Dlouhý [-] (68. D. Kramář [-] ) , L. Jarolím [-] , F. Říha [-]

SK Baník Libušín
P. Cipra [-] - J. Veselý [-] , D. Portužák [-] , M. Houška [-] - T. Abrhám [-] , K. Výborný [-] (69. J. Fujdiar [-] ) , P. Zadina [-] , M. Pucholt [-] (84. J. Bejbl [-] ) , N. Obradovič [-] , O. Havrda [-] - S. Sejtarija [-]

ŽK: 44. L. Jarolím - 21. T. Abrhám , 68. M. Pucholt , 76. S. Sejtarija .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Garaja Miroslav - ŽABA Jiří, KAUCKÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Filip Stárek
Tip experta: výhra domácích

Vykáň hraje doma a navíc vyhrála pět zápasů v řadě, nezaváhá ani teď.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích