Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:30

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dalekorej režíroval výhru Vykáně v Tuchlovicích


13

Tuchlovice - Hosté z Vykáně potvrdili svou formu a vyhráli páté utkání v řadě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dalekorej začal své představení

Hosté začali zápas velkým tlakem. domácí se neopak ze sevření ve vlastním vápně nemohli praticky dostat. Ale nebyla z toho žádná vyložená šace. Domác se naopak dostali do dvou rychlých protiútoků, ale nedokázali vstřelit gól. Ve 36. minutě se trefil Dalekorej - 0:1.

Dalekorej završil hattrick

Pět minut po přestávce se trefil Dalekorej podruhé - 0:2. Navíc v 68. minutě zvyšoval Vostárek - 0:3. ke konci zápasu bylo k vidění mnoho šancí a také padly ještě i góly.

 

V 81. minutě snížil Brnovják - 1:3. Poslední slovo měl ale výborně hrající Dalekorej, který v 91. minutě dokonal hattrick - 1:4.



Ohlasy k zápasu


AFK Tuchlovice
Martin Hřídel, trenér: "Máme tu smůlu, že nyní často hrajeme se soupeři, kteří jsou ve vrchní polovině tabulky. Hráli jsme proti zatím nejlepšímu soupeři, který nás potkal. Prohrát jsme nemuseli, ale udělali jsme chyby a bohužel soupeř byl natolik kvalitní, že nás pokaždé potrestal. Na šance to bylo vyrovnané. Přístup našich hráčů mě ale těší."

FK Čechie Vykáň
Lukáš Šedivý: "Začali jsme velkým tlakem, ale chybělo nám lepší řešení ve finální fázi. Soupeř zahrozil z rychlých protiútoků, naštěstí jsme je přežili. Opět jsme převzali otěže a vstřelil gól. Chtěli jsme přidat po změně stran další a to se také povedlo. Opět bych chtěl pochválit výkon rozhodčích, kteří pískali výborně."



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] - L. Hadrika [-] , M. Pospíšil [-] (61. J. Červenka [-] ) , V. Jalaghonia [-] (71. A. Hodan [-] ) , V. Kraus [-] , Š. Procházka [-] , M. Cabejšek [-] (79. D. Čižinský [-] ) , M. Brnovják [-] , J. Kubů [-] , M. Pudil [-] , O. Pilař [-]

FK Čechie Vykáň
T. Kruliš [-] - M. Lesyk [-] , J. Dalekorej [-] , L. Šedivý [-] , T. Vobořil [-] , P. Vostárek [-] , M. Cimpl [-] , D. Jarolím [-] (79. M. Dlouhý [-] ) , L. Jarolím [-] , M. Kasík [-] , F. Říha [-]

ŽK: 28. Š. Procházka , 44. M. Pudil , 78. M. Cabejšek - 60. M. Lesyk , 66. L. Jarolím , 78. T. Vobořil . ČK: 83. M. Lesyk .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Žáková Dagmar - NAVRÁTILOVÁ Pavla, PAVLÍKOVÁ Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Rudolf Válek
Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase očekávám, že bude držet taktovku Vykáň, která hraje kvalitní zápasy a ve středu hřiště mají zkušeného hráče Davida Jarolíma. Vítězství Vykáně bude zasloužené.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů