1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 10:15

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lhota vyhrála na hřišti silné Hřebče


Branky


13

Hřebeč - Další kladenské derby nabídlo tentokrát osmé kolo Ondrášovka KP. Domácí celek přívítal Lhotu, která se výhrou udržela na prvním místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosty postal zaslouženě do vedení Kudela

Hostům zkomplikovala sestavu už rozcvička. Brankář Vošmík si zlomil palec u nohy a do zápasu tak nemohl zasáhnout. Lhota byla prakticky po celý zápas lepším týmem. V prvních dvaceti minutách měli hosté pár náznaků šancí, ale branky se dočkali až v 18. minutě. Na zadní tyči zůstal osamocen Kudela, který již neměl problém poslat míč do sítě - 0:1. Poté se hra trošku vyrovnala, ale diváci si na velké šance a góly museli počkat až do druhého poločasu.

Hřebeč měla šance až po vyloučení

Druhý poločas začal vyloučením domácího Marka Stříbrského po faulu na Mbaha. Paradoxně to Hřebči stejně jako minulý týden s Libušínem pomohlo a o deseti začala být nebezpečná. Lhota vyřešila své brejkové situace špatně a druhý pojišťovací gól nepřicházel. Povedlo se až v 69. minutě, kdy byl po centru na správném místě Kudela a hosté vedli o dvě branky - 0:2.

 

Snížit mohl Faktor po přiťuknutí Dobiáše, ale proti jeho pokusu se vyznamenal brankář Kučera, který nastoupil místo zraněného Vošmíka. O chvilku později napřáhl z dálky Dobiáš a jeho ránu zastavila až tyč. V 87. minutě přišla kontaktní branka Sedláčka a bylo zaděláno na drama - 1:2. V dobré šanci se ocitl Dobiáš, ale skvěle k němu přistoupili obránci a nedovolili mu zakončit, a tak utkání skončilo vítězstvím Lhoty.



Ohlasy k zápasu


SK Hřebeč
Martin Servus, hrající trenér: "Lhota byla velmi nebezpečná, hlavně byli skvělí na míči. Určitě zatím jedno z nejlepších mužstev, proti kterému jsme hráli. Jen Slaný bylo ještě o třídu lepší. Průběh hry odpovídal minulému týdnu. Dostali jsme červenou kartu a potom jsme byli zase nebezpeční a měli jsme šance. Dali jsme ale jen jeden gól a to na soupeře nestačilo."

SK Lhota
Jiří Kabyl, trenér: "Po utkání ve Slaném máme zraněného Ibeho a Vošmíka, ten zkusil před zápasem jít na rozcvičku, ale do branky opravdu nemohl. Musím poděkovat brankáři béčka Kučerovi, který naskočil do utkání a počínal si velmi dobře. V utkání jsme měli spousty krásných akcí, ale nedařilo se nám je proměnit v branky. Jsem spokojený s výhrou, s výkonem, dobře se na naši hru koukalo, ale nebyl jsem spokojený s naším zakončením. Toto utkání jsme měli vyhrát o více gólů a měli jsme rozhodnout dřív."



Sestavy


SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - F. Sedláček [-] , J. Dvořák [-] , J. Faktor [-] (81. J. Vyšín [-] ) , M. Veliký [-] , J. Dobiaš [-] , M. Stříbrský [-] , M. Servus [-] (70. A. Synek [-] ) , J. Janík [-] , R. Macháč [-] , O. Stříbrský [-]

SK Lhota
J. Kučera [-] - R. Neumann [-] , T. Chlapec [-] , J. Hájek [-] , M. Šalamoun [-] , M. Kudela [-] (90. T. Valín [-] ) , M. Houžvička [-] , J. Kabyl [-] , E. Adjei [-] , O. Popok [-] , M. Mbah [-] (81. D. Danylych [-] )

ŽK: 4. J. Janík , 37. R. Macháč , 56. M. Servus - 30. J. Kabyl , 58. E. Adjei , 75. R. Neumann . ČK: 49. M. Stříbrský .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Zuska Oldřich - DIVILEK Peter, PALEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Rudolf Válek
Tip experta: výhra domácích

I když Lhota ještě neprohrála a má kvalitní mužstvo, tak Hřebeč doma vyhraje a dotáhne se na špičku tabulky, která by jí jinak utekla. Uvidíme, jestli proběhne zápas pouze na hřišti, ale to už je vlastně takový český folklor se kterým se musí všichni vyrovnat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů