Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 10:15

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kutná Hora dotáhla dobře rozehrané utkání v Klíčanech do vítězného konce


Branky


13

Klíčany - Kutnohorští fotbalisté odehráli v sobotu zápas osmého kola krajského přeboru na hřišti Klíčan. Hosté dotáhli zápas do vítězného konce i díky povedenému prvnímu poločasu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kutná Hora vstřelila čtyři branky

Hosté se již ve 2. minutě mohli dostat do vedení. Kacafírek posunul míč na Kulhánka, ale ten kromě brankáře přehodil také bránu. V 16. minutě se po rohovém kopu opřel do odraženého míče Semrád a vymetl šibenici Zamazalovy branky - 0:1. O dvanáct minut později zvyšoval Kacafírek - 0:2.

 

Vypadalo to, že Kutná Hora má utkání pod kontrolou, ale přišlo snížení. Ve 37. minutě došlo k nedorozumění v hostující obraně a střela poté vypadla brankáři pouze k Hájkovi a ten poslal balon do sítě - 1:2. Hned ale ve 40. minutě napřáhl Piskač a mířil přesně - 1:3. Navíc hosté přidali do poločasu ještě jeden gól. Kacafírek se obtočil kolem obránců a překonal svým druhým gólem v zápase domácího brankáře - 1:4.

Klíčany pouze snížíly

Druhý poločas nebyl zdaleka tak kvalitní jako ten první a přestaly padat i góly, padl vlastně už jen jeden. Hosté chtěli přidat pátý gól a zároveň také neinkasovat. Nepovedlo se jim ani jedno.

 

V 71. minutě měli Klíčanští výhodu rohového kopu, míč sice odhlavičkoval Kacafírek, ale trefil pro něj nešťastně Hájka a od něho se míč odrazil do brány - 2:4. Své šance pak nevyužili Hradílek, Kacafírek ani Piskač, a tak se ve zbytku utkání stav již nezměnil a Kutná Hora získala další tři body.



Ohlasy k zápasu



Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Sice jsme vyhráli čtyři dva, ale bylo to těžké utkání, přesně jak jsme předpokládali. Na soupeře jsme se byli podívat minulý týden, když sehráli zápas s Poříčany. Prohráli 1:5, ale byli mnohem fotbalovější. Nezvládali ale standardní situace, a proto jsme se na to během týdne připravili na trénincích. Bohužel se hrálo na těžkém terénu, na kterém se nedalo moc kombinovat. Zvítězil tedy jednoduchý a bojovný fotbal. Jsme ale spokojeni se ziskem tří bodů z venkovního hřiště. Teď se musíme připravit na Příbram, která měla loni velkou kvalitu. Doufám, že toto vítězství potvrdíme i doma."



Sestavy


TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - T. Jurčík [-] , M. Krimlák [-] , J. Háša [-] , V. Koláček [-] - A. Kraus [-] (68. D. Minha [-] ) , P. Hájek [-] (88. P. Dvořák [-] ) , Š. Vošta [-] (53. J. Pořízek [-] ) , T. Buldra [-] , T. Petříček [-] - J. Předota [-] (85. T. Krimlák [-] ) -

Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - L. Marek [-] (90. P. Saulich [-] ) , V. Piskač [-] , S. Rosendorf [-] (86. T. Exner [-] ) , V. Semrád [-] , M. Wolf [-] (79. O. Matoušek [-] ) , Š. Kacafírek [-] , J. Kulhánek [-] (72. O. Filipec [-] ) , J. Nekvinda [-] (67. J. Hradílek [-] ) , B. Franc [-] , P. Bílek [-]

ŽK: 80. T. Buldra , 90. T. Krimlák - 23. L. Marek , 60. P. Bílek .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - KVASNIČKA Václav, HLAVNIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Rudolf Válek
Tip experta: výhra hostů

Klíčany nezastihla v nové sezoně dobrá forma a i přes svojí bojovnost doma prohraje a Kutná Hora bude slavit

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů