5:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 16:30

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčany nadělily podruhé za sebou bůra, teď to odnesly Klíčany


Branky


34. P. Touš , 37. O. Puk , 61. O. Puk , 69. B. Nádeníček , 89. O. Hamada - 63. T. Krimlák
13

 Poříčany - Úplně jiné Poříčany než minulou sezónu. Herně se jim daří a sbírají body, to se ale nedá říci o jejich soupeři z Klíčan. Po sedmi odehraných kolech mají Klíčany pouhé tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branky dávaly jen domácí

Úvodních pětadvacet minut se hrálo mezi vápny a bez šancí. Ve 34. min. vyšla domácím standardní situace, když centr Jandy zakončil přesně po důrazu Touš - 1:0. Ve 37. min. se domácí mužstvo trefilo podruhé. I tentokrát to byla branka po přímém kopu, který pro změnu zahrával Šmidrkal, míč se odrazil k Pukovi a ten na druhý pokus dostal míč do brány - 2:0. 

Klíčovým momentem standardky

Po změně stran hrály Klíčany, ale branky dávali domácí. Poříčanům vycházely bravurně standardní situace, daly z ní i třetí branku. Šmidrkal našel přesně Puka, ten hlavou navýšil stav utkání - 3:0. Poté přišla chyba v domácí obraně a T. Krimlák snížil - 3:1.

 

Pokud někdo očekával záplatku, pletl se. Domácí tým měl přímé kopy. Další Šmidrkalův centr, tentokrát střílený míč vyrazil brankář Zamazal, ale pouze k Nádeníčkovi, který jiý neměl problém poslat míč do prázdné brány - 4:1. Pátou branku domácích přidal po centru Puka Hamada - 5:1. Poslední slovo měli hosté, ale gólovu šanci zlikvidoval skvělým zákrokem Janocsko.



Ohlasy k zápasu


SK Poříčany
Zdeněk Šmejkal, trenér: "Přijel k nám velice kvalitní tým. Úvod se odehrával pouze mezi vápny. Pak nám vyšla standardka a šli jsme do vedení, Přidali jsme i druhou branku. Druhou půli hrál soupeř, ale my dávali góly. Jediné, co mě mrzí, je obdržený gól. Zápas bych zhodnotil tak, že soupeř si šel zahrát a my vyhrát."




Sestavy


SK Poříčany
M. Janocsko [-] - B. Nádeníček [-] , O. Puk [-] , V. Mišák [-] , P. Touš [-] , J. Šmidrkal [-] (72. J. Puk [-] ) , P. Zdeňka [-] , F. Grábner [-] (46. O. Hamada [-] ) , D. Vild [-] , P. Janda [-] , D. Červený [-] (67. M. Gajdasz [-] )

TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - Š. Vošta [-] , M. Krimlák [-] , T. Jurčík [-] , J. Háša [-] , T. Petříček [-] - A. Kraus [-] , D. Minha [-] (65. P. Dvořák [-] ) , V. Koláček [-] (83. S. Vávra [-] ) , T. Buldra [-] - T. Krimlák [-] (80. J. Ježek [-] ) -

ŽK: 35. P. Janda , 80. V. Mišák - 29. V. Koláček .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Pudil Václav - ZDENĚK Josef, TRUMPUS Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: výhra domácích

Poříčany jsou doma hodně silné a zvítězí i v tomto kole.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích