Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 10:15

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby mezi Libušínem a Hřebčí rozhodovaly penalty, ve kterých byli úspěšnější hosté


Branky


13

Libušín - Tradiční kladenské derby před téměř čtyři sty diváky, to bylo utkání mezi Libušínem a Hřebčí. Oba týmy se velmi dobře znají a třetím rokem hrají proti sobě, jen vždy ve vyšší soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvojitý trest pro Hřebeč, inkasování a po chvíli červená karta

Vstup do zápasu měl lepší Libušín, který svého soupeře přehrával. Hřebeč působila poněkud vlažněji. Jenže v 8. min. se hosté z první šance radovali ze vstřelené branky. Libušínský Zadina zachyboval, nabídl míč Dobiášovi, který nadvakrát poslal míč do sítě - 0:1. Od té doby se hrálo poměrně ve vysokém tempu, nahoru - dolů. Velké problémy dělali hostům na stranách výborně se pohybující Výborný a Caizl.

 

Navíc ve 25. min. promáchl míč hostující Dvořák, ale proti pokusu Obradoviče se vyznamenal Zajíček. Ve 39. min. podnikla Hřebeč rychlý protiútok, který ale domácí obrana zastavila a následoval dlouhý nákop, který pro hosty nešťastně prodloužil za sebe Dvořák, míč si našel Obradovič, ale jeho střelu z úhlu zlikvidoval Zajíček, avšak na dorážku Abrháma už byl krátký - 1:1.

 

Před koncem poločasu se odehrála ještě jedna situace, která mohla ovlivnit samotné utkání. Ve 41. min. mířili Obradovič s Abrhámem na jediného hráče Hřebče, kterým byl Pinkas. Ten protiútok přerušil faulem na Obradoviče a hlavní rozhodčí mu ukázal červenou kartu, kterou si obhájí, ale mohla přijít i žlutá. Zápasy mezi těmito týmy bývají vyhrocené, a tak zřejmě udělal správně

Libušín nedokázal využít přesilovku

Hosté o jednoho hráče v poli míň očekávali tlak Libušínských. Hřebeč ale výborně poskládala obrannou část a nedávala soupeři moc prostoru. Naopak to byli právě hosté, kteří byli v některých pasážích lepším týmem, ale hrálo se bez šancí a na mokrém terénu.

 

Až v 70. min. napřáhl Křemen z dobrých třiceti metrů a jeho rána zapadla do sítě - 2:1. Hostující hráči chtěli i v deseti vytěžit bodový zisk, změnili rozestavení a pokusili se vstřelit gól. Mohli ale inkasovat, střelu Zadiny přizvedla obrana do spojnice, a tak jejich naděje na bodový zisk stále žila.

 

V 88. min. předvedli bratři Stříbrští pěknou akci, na jejímž konci byl zakončující Ondřej Stříbrský a nadvakrát překonal Cipru - 2:2. V závěru zápasu přišel ještě jeden dlouhý míč za obranu hostí, ale tam brankář Zajíček skvěle přečetl hru, vyběhl, zpracoval si míč a bezpečně rozehrál.

Skvělý Zajíček

Ve druhé sérii nedal hostující Janík, kterého vychytal Cipra. Nedal ale ani domácí Křemen, jenž branku přestřelil. A protože ve třetí a ve čtvrté sérii chytil Zajíček pokusy Veselého a Houšky, získala bod navíc Hřebeč. Rozhodující penaltu proměnil Čmejla.



Ohlasy k zápasu


SK Baník Libušín
Jiří Veselý: "Začali jsme sice gólem v naší bráně, ale pak jsme hráli dobře a měli proměnit víc než jednu šanci. Nechápu, co se s námi stalo po přestávce, přesilovku jsme vůbec nezvládli."

SK Hřebeč
Martin Servus, hrající trenér: "Myslím si, že to bylo nejméně fotbalové utkání za poslední dobu mezi námi a Libušínem. V zápase bylo plno chyb a to z obou stran. Diváci byli sice spokojeni, ale dle mého názoru to mohlo být mnohem lepší. Každopádně jsme velmi rádi za získané dva body."



Sestavy


SK Baník Libušín
P. Cipra [-] - D. Portužák [-] (70. G. Bittengel [-] ) , M. Houška [-] , P. Caizl [-] , J. Veselý [-] - J. Křemen [-] , T. Abrhám [-] , P. Zadina [-] , N. Obradovič [-] (82. M. Švec [-] ) , O. Havrda [-] , K. Výborný [-]

SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - M. Čmejla [-] , J. Dvořák [-] (81. J. Janík [-] ) , O. Stříbrský [-] , J. Pinkas [-] , J. Dobiaš [-] (46. M. Veliký [-] ) , M. Servus [-] , A. Klavík [-] , R. Macháč [-] , F. Sedláček [-] (89. A. Synek [-] ) , M. Stříbrský [-]

ŽK: 35. D. Portužák , 66. J. Křemen - 81. O. Stříbrský , 82. R. Macháč , 85. M. Čmejla , 85. M. Stříbrský , 86. M. Servus . ČK: 41. J. Pinkas .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: Cílek Martin - JEŽEK Ondřej, GERHARDT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: remíza

Derby skončí remízou. Hřebeč bude otřesená z vysoké porážky u minulého kola a Libušínu bude chybět vyloučený střelec Seijtaria.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích