2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 10:15

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutná Hora porazila tentokrát Hvozdnici a výhru režíroval opět Kacafírek


Branky


12

Kutná Hora - V dalším utkání krajského přeboru přívítali fotbalisté Kutné Hory na svém hřišti celek Hvozdnice. Domácí v utkání dominovali a zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kacafírek byl opět při chuti

Domácí začali pěkně zostra a pustili se do útoku. Již ve 4. min. zahrál jeden z hostujících hráčů rukou ve vlastním pokutovém území a kopala se penalta. Tu proměnil v posledních zápasech výborně střílející Kacafírek - 1:0. O tři minuty později se do míče opřel z první Wolf, ale jeho střela postrádala přesnost. Ve 12. min. se Kacafírek prosadil podruhé, ale branka kvůli ofsajdu neplatila.

 

Po čtvrt hodině hry napřáhl z uctivé vzdálenosti Filipec, brankář hostí dokázal míč vyrazit, ale pouze před sebe, a tak musel před dobíhajícím Kacafírkem zasáhnout podruhé. Vzápětí z protiútoku zahrozili fotbalisté Hvozdnice a střelu Tomance musel vykopávat jeden z bránících hráčů z brankové čáry. Ve 22. min. přišla další šanci hostů, tentokrát šla ale přízemní střela těsně vedle branky Kutné Hory. Hra se poté přenesla na druhou stranu, Matoušek našel dobrým centrem Kacafírka, který ale hlavičkoval nad branku. O chvíli později poslal ze strany přízemní centr Piskač, ale Kacafírek ze složité situace trefil pouze brankáře Hubínka.

 

Ve 30. min. zahrávali domácí standardní situaci, Wolf poslal dlouhý balon do vápna, na který brankář soupeře nedosáhl a Bílek tak mohl zakončovat do brány, jenže hlavičkoval těsně vedle. Tři minuty před koncem prvního poločasu se Kutnohorští prosadili přeci jen podruhé. Na přihrávku ze strany si ve vápně počkal Kacafírek, otočil se a propálil vše, co mu stálo v cestě - 2:0. Hosté měli možnost do poločasu ještě snížit z přímého kopu. Střela těsně před brankářem Malým skočila, ale ten ji dokázal vyrazit na roh.

Po vyloučení se utkání jen dohrávalo

Druhý poločas už nenabídl tolik šancí, jako ten první. Nejprve měl dobrou příležitost Kulhánek, ale mířil pouze doprostřed brány. V 65. min. obdržel dlouhý míč střelec dvou gólů Kacafírek, ten ho sklepl Kulhánkovi, který nechal vyniknout hostujícího Hubínka, kterému se tvrdou střelu podařilo vytěsnit na břevno. Od 66. min. hráli hosté bez vyloučeného Tomance, který musel hřiště opustit předčasně po dvou žlutých kartách. Hra od té doby postrádala spád, hrálo se v poklidném tempu a domácí hráči drželi míč na svých kopačkách.

 

Pět minut před koncem si Marek udělal prostor, odcentroval šajtlí na Hradílka, který dostal míč do branky. Pomezní sudí měl ale praporek zdvižený, a tak branka pro ofsajd neplatila. V poslední minutě měl ještě šanci na druhý hattrick ve druhém zápase po sobě Kacafírek, ale svůj pokus namířil pouze do tyče.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Je vždy těžké potvrdit na domácí půdě tři body z venkovního zápasu. I když přijel soupeř ze spodku tabulky, tak jsem avizoval, že to nebude lehké utkání. V prvním poločase se mi naše hra líbila. Hráli jsme to, co jsme chtěli. Jen se nám nepodařilo proměnit brankové příležitosti. Kdyby bylo utkání v poločase čtyři nula, tak bych byl spokojenější. Kacafírek ale bohužel nedal dvě, tři šance. I tak ale dal dvě branky. Druhý poločas se mi moc nelíbil. Myslím si, že k tomu přispělo i vyloučení hráče hostí, kdy jsme k tomu přistoupili laxněji. Míč jsme ale drželi a soupeř se do šance nedostal. Vytvořili jsme si dvě šance po střele Kulhánka a hlavičce Kacafírka. Druhý poločas byl z naší strany slabší."




Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - J. Nekvinda [-] (67. S. Rosendorf [-] ) , O. Filipec [-] (81. T. Exner [-] ) , O. Matoušek [-] (46. L. Marek [-] ) , V. Piskač [-] , J. Hradílek [-] , V. Semrád [-] (88. P. Saulich [-] ) , M. Wolf [-] , P. Bílek [-] , J. Kulhánek [-] , Š. Kacafírek [-]

SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Tomanec [-] , R. Pešl [-] (73. L. Obermajer [-] ) , O. Hodosi [-] , M. Matys [-] , D. Petschl [-] , L. Třešňák [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] (80. J. Mrhal [-] ) , J. Kotěra [-] (64. J. Hromádka [-] ) , K. Rochl [-]

ŽK: 29. P. Bílek , 47. V. Semrád , 83. S. Rosendorf - 4. K. Rochl , 4. M. Tomanec . ČK: 66. M. Tomanec .
Počet diváků: 203. Rozhodčí: Glogar Petr - PAUKNER Karel, ŠESTÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: výhra domácích

Hvozdnici se venku moc nedaří, když sbírá body tak hlavně doma. Kutná Hora potvrdí body, které získala u nás.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích