4:2
(3:0)
71. M. Kasík (vl.)
83. A. Rampa
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 10:15

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Příbramský Spartak nedokázal bodovat ve Vykáni


Branky


40. T. Vobořil (p.) , 43. P. Vostárek , 45. V. Machač (vl.) , 61. J. Dalekorej - 71. M. Kasík (vl.) , 83. A. Rampa
12

Vykáň - Vítězná vlna fotbalistů Vykáně pokračuje. Velice k tomu pomohl závěr prvního poločasu nad Spartakem Příbram.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Posledních pět minut nabídlo tři branky

První poločas nepustili domácí svého soupeře do šance. Ve většině případech navíc drželi i míč. Vykáňští měli několik náznaků šancí, ale dlouho se nedokázali prosadit střelecky.

 

Ve 40. min. přišel dlouho očekávaný první gól zápasu. David Jarolím byl faulován v pokutovém území a následnou penaltu proměnil Vobořil - 1:0. Ve 43. min. byl vysunut za obranu Vostárek a nemýlil se - 2:0. Hrůzostrašnou pětiminutovku pro Příbram dovršila první minuta nastavení a vlastní branka Machače - 3:0.

Hosté se dočkali snížení

Pokračovalo se v tempu z úvodního dějství. Hráči Vykáně drželi míč a pokoušeli se přidat čtvrtý zásah. V 61. min. byl na konci celé akce zakončující Dalekorej - 4:0.

 

Přišlo polevení a hosté začali cenit zuby. Hrozili především z dlouhých míčů po autovém vhazování a rohových kopech. Navíc přicházelo velké množství faulů před vápnem Vykáně. V 71. min. si míč do vlastní branky srazil Kasík - 4:1. Vzápětí jeden z hostí nastřelil tyč. V 83. min. padla poslední branka tohoto střetnutí a to z kopačky hostujícího A. Rampy - 4:2.



Ohlasy k zápasu


FK Čechie Vykáň
Lukáš Šedivý: "Na začátku jsme byli lepším týmem, dobře jsme kombinovali a byli jsme více na balonu. Ale nedokázali jsme proměnit naše šance. Pomohla nám čtyřicátá minuta, kdy byl faulován David Jarolím a proměnili jsme penaltu. Soupeř hru otevřel a my jsme rychle přidali další dvě trefy. Po poločase jsme na ně chtěli vlétnout, to se povedlo a dali jsme čtvrtý gól. Jenže hosté snížili a my jsme přestali hrát. Soupeř byl nebezpečný a dal ještě jednu branku. Zbytečně jsme se klepali, ale dokopali jsme to k vítězství."




Sestavy


FK Čechie Vykáň
T. Kruliš [-] - J. Dalekorej [-] (86. M. Dlouhý [-] ) , L. Šedivý [-] , T. Vobořil [-] , P. Vostárek [-] , M. Cimpl [-] , D. Jarolím [-] (71. M. Lesyk [-] ) , D. Kramář [-] , M. Kasík [-] , V. Žampa [-] , F. Říha [-]

Spartak Příbram
T. Javorský [-] - P. Červeňák [-] (81. M. Bažant [-] ) , O. Šváb [-] , M. Rampa [-] , M. Wágner [-] , V. Machač [-] , V. Šmucler [-] (66. O. Matějka [-] ) , A. Bábíček [-] , Z. Guehi [-] (56. M. Vašek [-] ) , L. Schöbel [-] , A. Rampa [-]

ŽK: 88. D. Kramář - 40. V. Šmucler .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Navrátilová Pavla - MAREK Tomáš, PAVLÍKOVÁ Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: výhra domácích

Věřím domácím, mají kvalitní, fotbalové mladé mužstvo. Navíc Vykáni vyhovuje domácí hřiště menších rozměrů, teď chytli slušnou formu, kterou potvrdí i s Příbramí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích