Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 17:00

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Hvozdnice schytali bůra od Poříčan


Branky


10

Hvozdnice - V loňské sezóně zachránivší se Poříčany předvádějí úplně odlišné výkony a pravidelně bodují. Nyní to odnesla Hvozdnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas rozhodl hostující Janda

Již od úvodního hvizdu bylo patrno, že do Hvozdnice letos přijely zcela jiné Poříčany, než tomu bylo v minulých letech. Sebevědomé, důrazné a hlavně fotbalovější. Hned ve 2. min. kryl Hubínek nebezpečnou střelu Červeného a o minutu později se ve slibné pozici ocitl na druhé straně Obermajer. I další dvě dobré příležitosti hostů gól nepřinesly.

 

A přestože měli hosté více ze hry, mohli to být domácí, kteří se mohli dostat do vedení. Ve 33. min. uvolnil Třešňák Mráze, ten však tváří v tvář brankáři neuspěl. A tak se dostavilo v realitě obligátní nedáš - dostaneš. Po rychlém protiútoku a několika přihrávkách před hvozdnickou bránou se prosadil Janda - 0:1.

 

Hvozdničtí živili naděje na body, marně

Jestliže Hvozdničtí po prvním poločase živili ještě nějakou naději na bodový zisk, ten druhý jasně ukázal, že na body to rozhodně nebude. Ve 48. min. ještě svou šanci nevyužil Janda, ale o třináct minut později se po standartní situaci trefil hlavou Puk a bylo víceméně po zápase - 0:2.

 

Zatímco domácí hráči se herně trápili a do šance se prakticky nedostali, sebevědomí hosté ještě přidali tři góly a završili tak zřejmě zasloužený debakl, který Hvozdnici seslal v tabulce do míst, kde se bude hrát o setrvání v Krajském přeboru.

 

Nejprve se v 69. min. trefil kanonýr Nádeníček po chybě obrany - 0:3. Tentýž hráč se prosadil i o dvě minuty později - 0:4. V 86. min uzavřel skóre Šmidrkal, když jeho standardní situace propadla až do brány - 0:5 



Ohlasy k zápasu



SK Poříčany
Zdeněk Šmejkal ml., trenér: "Začátek utkání nám vyšel, kluky jsem připravil na domácí obranu. Třikrát jsme je překonali, ale bohužel nedotáhli do konce. Kdyby to bylo ve 20. minutě 0:4, nikdo by nemohl nic říci. Poté jsme trošku vypadli z tempa a domácí měli dvě šance, podržel nás ale gólman. K druhé půlce nemám žádné výhrady, to, co tam předvedli kluci, nemělo chybu. Chci poděkovat klukům, jak pracovali a jezdili po zadku. Tento tým má vnitřní sílu a za to jsem moc rád."



Sestavy


SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Tomanec [-] , R. Pešl [-] (63. M. Matys [-] ) , O. Hodosi [-] , L. Obermajer [-] , J. Hušbauer [-] (68. J. Mrhal [-] ) , L. Třešňák [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] , J. Kotěra [-] , K. Rochl [-]

SK Poříčany
M. Janocsko [-] - J. Šmidrkal [-] , D. Vild [-] , P. Janda [-] (80. J. Puk [-] ) , P. Zdeňka [-] , D. Červený [-] , B. Nádeníček [-] , O. Puk [-] , V. Mišák [-] (76. L. Holler [-] ) , P. Touš [-] , O. Hamada [-] (59. F. Grábner [-] )

ŽK: 20. V. Mišák .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: Vlk Miroslav - SVOBODA Jindřich, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Jan Hušbauer
Tip experta: výhra domácích

Zápas proti nově stavenému týmu Zdeňka Šmejkala to nebude jednoduchý, ale doma neprohráváme a body zůstanou ve Hvozdnici.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů