0:1
(0:1)
12. M. Klauz
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 10:30

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nespeky přivezly tři body ze Spartaku


Branky


12. M. Klauz
10

Příbram - V 6. kole zavítaly jedenácté Nespeky do Příbrami, kdy domácímu Spartaku patřilo před utkáním místo šesté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chybu brankáře potrestal Klauz

Nespeky odehrály velmi dobrý první poločas. Navíc již ve 12. min. vstřelili gól Miloslavem Klauzem. Domácího brankáře zradil první dotek, dal si míč daleko od nohy, čehož využil rychlonohý Klauz a střelou do prázdné brány otevřel skóre utkání - 0:1.

 

Po půl hodině hry měli hosté několik příležitostí k navýšení skóre po sérii rohových kopů, ale bez gólového efektu.

Diváci se dalších branek už nedočkali

Hned v úvodu druhého poločasu poslal Pešta krásnou přihrávku Klauzovi, který postupoval z levé strany sám na Solnaře, ale příbramský brankář jeho střelu vyrazil na roh. V 53. min. Nespečtí chybnou rozehrávkou sami nabídli domácím velkou šanci, ale Drážek včasným vyběhnutím akci zlikvidoval. Chvilinku poté chyboval domácí stoper, který uklouzl a nabídl hostům tutovou šanci, ale Pešta pálil pouze do tyče.

 

I Příbramští se poté dostali do nadějného zakončení. Své sólo po chybě hostů neproměnil Bábíček. Zakončit se nepodařilo Wágnerovi a Guehimu. V samotném závěru šli hosté do rychlého přečíslení dva na jednoho, ale Vojkůvka nezvládl přihrávku na volného Peterku, a tak se na výsledku už nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Marek Zárybnický, trenér: "Přestože naši hráči dřeli, neměli svůj den a snad vůbec nic se nám nedařilo. Hosté vytěžili z minima maximum a my jim gratulujeme. Zápas byl jeden z nejméně povedených za dobu, co jsme na Spartaku společně. Vázla kombinace, chyběla nám dravost a rychlost. Soupeř hrál velice jednoduše, což na nás stačilo. Gól a druhou šanci jsme vlastně nešťastnými okolnostmi nabídli my. Chyba brankářů nebo obránců je vidět nejvíce, ale je to stejné, jako když hráči nedají gól ani z těch nejvyloženějších šancí. Náš herní chaos beru i velkou měrou na sebe, protože jsem špatně chystal mužstvo na předpokládanou partii a ta se nekonala. Vyčítám si, že jsme dříve nepřeskupili řady zpět do naší obvyklé formace, protože jsme mohli dříve soupeře dostat pod tlak. Druhá půle už byla o polehávání a zdržování hry, což bohužel někdy patří do rejstříku taktiky Nespek. Do souvislejšího tlaku jsme se nedostali. Sportovní formu jsme hledali marně a soupeř toho dokonale využil."

TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Tesař, trenér: "První poločas jsme odehráli přesně tak, jak jsme si řekli v kabině, a i když jsme dali šťastný gól po chybě domácího gólmana, tak jsme tam měli ještě několik dobrých příležitostí. Náš výkon v prvním poločase byl jeden z nejlepších, co jsem tady v Nespekách a myslím, že jsme tím soupeře docela zaskočili a nedovolili mu žádnou výraznější šanci. Bohužel v závěru poločasu si způsobil svalové zranění Fimba, což mělo dopad i na náš výkon ve druhé půli, která již nebyla z naší strany tak aktivní, ale naproti tomu jsme hráli velmi zodpovědně, obětavě a organizovaně a zápas zaslouženě dotáhli do vítězného konce. Možná, že kdybychom v prvním poločase přidali druhý gól, tak se zápas dohrával ve větší pohodě, ale i tak jsem s naším výkonem velmi spokojen."



Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - O. Šváb [-] , M. Rampa [-] , M. Wágner [-] , V. Machač [-] , H. Sako [-] (13. O. Chýla [-] ) , V. Šmucler [-] (46. Z. Guehi [-] ) , A. Bábíček [-] (76. D. Hančár [-] ) , D. Klemš [-] , L. Schöbel [-] , A. Rampa [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , A. Konopisky [-] - D. Pešta [-] , M. Klauz [-] , J. Kukač [-] , L. Braný [-] , F. Iheanacho [-] (76. R. Vojkůvka [-] ) - S. Peterka [-] , M. Voráček [-] (91. M. Kačírek [-] ) - A. Varkoček [-]

ŽK: 65. V. Machač , 76. M. Wágner .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Drábek Tomáš - PROSR Tomáš, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Jan Hušbauer
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnaný a remízový zápas.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích