A. Kraus 24.
1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 10:15

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vykáň navázala na výhru s Hvozdnicí a porazila i Klíčany


Branky


10

Klíčany - V herní pohodě hrající Vykáň, která začíná ukazovat svou sílu, se představila v Klíčanech. Těm se naopak vůbec nedaří a v tabulce maji pouhé tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v rozmezí devíti minut

Vše podstatné se odehrálo v první části. Nejprve se v 15. min. trefil hostující Koutenský - 0:1. Po něm vstřelil druhý gól jeho spoluhráč. Ve 23. min. se mezi střelce zapsal také Dalekorej - 0:2. O minutu později vstřelil branku i domácí Kraus - 1:2.

Zápas se dohrával

Po změně stran chtěli domácí s výsledkem něco udělat. Do šancí se ale více dostávali hosté, ale nevyřešili několik brejkových situací. V 89. byl navíc vyloučen domácí brankář Bezkočka.



Ohlasy k zápasu



FK Čechie Vykáň
Lukáš Šedivý: "Zápas byl ovlivněný tím, že bylo hodně tvrdé hřiště a balony odskakovaly od nohy. My jsme nemohli hrát naší kombinační hru. To svědčilo domácím, kteří byli agresivnější, ale žádnou extra šanci neměli, jen nějaké závary po standardkách. Ve druhém poločase jsme nevyřešili některé brejky, mohli jsme přidat pojistku, ale nestalo se. Výborně pískal rozhodčí, takže nás to bavilo."



Sestavy


TJ Klíčany
J. Bezkočka [-] - T. Petříček [-] (83. J. Horák [-] ) , Š. Vošta [-] , M. Krimlák [-] (65. T. Krimlák [-] ) , T. Jurčík [-] , J. Háša [-] - V. Koláček [-] , T. Buldra [-] , A. Kraus [-] (90. P. Holý [-] ) - J. Předota [-] , D. Minha [-] -

FK Čechie Vykáň
T. Kruliš [-] - J. Dalekorej [-] , L. Šedivý [-] , L. Koutenský [-] , D. Kramář [-] (46. V. Žampa [-] ) , L. Jarolím [-] , T. Vobořil [-] , M. Cimpl [-] , M. Kasík [-] (90. M. Lesyk [-] ) , M. Olmr [-] (72. M. Dlouhý [-] ) , F. Říha [-]

ŽK: 13. M. Krimlák - 29. L. Šedivý . ČK: 89. J. Bezkočka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Svoboda Richard - PEJŠA Tomáš, JEŽEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Jan Hušbauer
Tip experta: výhra hostů

Zda hosté dorazí do Klíčan v plném složení a v herní pohodě, jako proti nám v minulém kole, tak si odvezou všechny tři body.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů