Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slaný si zastřílelo v Poděbradech


Branky


12

Poděbrady - Domácí se snažili zaskočit hosty a rozhodli se pro zápas na uměle trávě. To však Slaný nezaskočilo a zaslouženě také vyhrálo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení Slaného

V úvodu zápasu z velké dálky přestřelil Křeček a pak v 7. min. Galbavý mířil rovněž nepřesně. V  8. min. napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů Kroutil a míč, letící po poněkud podivné trajektorii překvapil Málka v domácí bráně - 0:1.

 

Ve 14. min. poprvé zahrozil narostlý kapitán domácích Peterka, když se do zakončení dostal po rohovém kopu, avšak hlavičkoval nepřesně. Dvě minuty na to se ke střele dostal Javorek, mířil přesně, ale Sedlák jeho střelu parádní robinzonádou vytáhl na roh. Ve 34. min se zajímavým způsobem zbavil obránce Křeček a najednou se ocitl před Málkem, ten si však s jeho nepříliš prudkou střelou poradil. O dvě minuty později s chutí hrající Kroutil utekl všem a přesným centrem z levé strany servíroval míč na hlavu Tikovského, který jej však poslal vedle.

 

Po nepovedeném trestným kopu Nedorosta, který podklouzl a posadil se na zadek, se míč dostal před Sedláka k Peterkovi a ten se ve skrumáži zorientoval nejrychleji a zblízka vyrovnal - 1:1. Hostující odpověď na vyrovnání však byla velmi rychlá. Ve 39. min. Kroutil zleva prošel mezi třemi obránci a s míčem u nohy se dostal až před Málka. Tam se Vimr dokázal mezi obránci prosadit a efektní patičkou poslal svůj tým do vedení - 1:2.

Hosté přidali další tři branky

Hned v první minutě druhé půle Vimr zády k brance krásně narazil míč Tikovskému, který poté pálil z jasné pozice na Málka, ale nechal ho jen vyniknout. V 50. min. odcentroval zprava Vimr, ale Tikovský ze dvou metrů hlavou dal opět Málkovi možnost k parádnímu zákroku na brankové čáře.

 

V 52. min. po slánském rohu hlavičkoval Mareš těsně nad. Domácí se na útočnou polovinu hřiště dostali v druhém poločase až v 53. min. Zakončení Peterky však zblokoval Kubaška a míč pak sebral Sedlák. O minutu později utekl opět svým strážcům Kroutil a naservíroval Tikovskémumíč před Málka, hostující útočník však ve skluzu poslal míč vedle.

 

 K navýšení skóre pak došlo v 57. min., když Vimr z hranice pokutového území střelou po zemi překonal Málka a zvýšil na rozdíl dvou branek - 1:3. V 64. min Kroutil přihrál Galbavému, jehož střelu Málek jen ztlumil a míč mu prošel pod tělem. U něj byl jako první střelec Galbavý a zblízka neměl problém poslat míč do brány - 1:4.

 

V 85.min. Vimr našel parádně střídajícího Hořejšího, který však přestřeli branku pouze s obráncem stojícím v ní. V 88. min. Peterka hlavičkoval zblízka těsně vedle a na druhé straně pak Maroušek prošel zprava a při zadní lajně s míčem až před bránu, přihrál Hořejšímu, který zblízka poslal míč pod břevno - 1:5.



Ohlasy k zápasu



SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Domácí jsou po pěti kolech stále bez bodu. Při svém druhém domácím utkání zvolili umělý trávník, ale tím naše mužstvo nepřekvapili. Prakticky celý zápas jsme měli herně navrch a zvlášť po změně stran byla naše převaha drtivá a míč se před Sedláka dostal jen velmi sporadicky. V domácím celku je nebezpečný kapitán Peterka, ten své hráče převyšuje nejen výškou své postavy. Domácí Poděbrady dostali od našich hráčů na svém hřišti populárního bůra, ale výsledek není vyšší jen díky velkému množství našich neproměněných šancí a tento fakt budiž pro nás pro příští zápasy varováním."



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
J. Málek [-] - M. Peterka [-] , O. Hněvsa [-] , L. Hruška [-] , O. Soukup [-] (59. K. Pikner [-] ) , T. Javorek [-] , T. Kubánek [-] , J. Nedorost [-] (86. Š. Šendera [-] ) , R. Brtna [-] (65. P. Stibor [-] ) , V. Uher [-] , J. Sirový [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - O. Zelenka [-] , M. Mareš [-] , R. Kroutil [-] (72. J. Maroušek [-] ) , M. Tikovský [-] (76. J. Hořejší [-] ) , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] , L. Křeček [-] , M. Holly [-] , J. Kubaška [-] (74. P. Volgner [-] ) , M. Jaráb [-]

ŽK: 55. R. Brtna - 61. R. Kroutil , 86. J. Hořejší .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Paukner Karel - GLOGAR Petr, ŠESTÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Václav Drážek
Tip experta: výhra hostů

Slaný si odveze tři body, ale po hubené výhře o jeden gól.

Tip: výhra domácích

Jestli se PD nechytí, tak se vezou

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza