L. Palko 22. (p.)
M. Mžourek 51.
2:5
(1:2)
25. M. Bláha (vl.)
32. J. Hájek
53. S. Ibe
77. S. Ibe
84. E. Adjei
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Strašecí inkasovalo od Lhoty pětkrát


Branky


22. L. Palko (p.) , 51. M. Mžourek - 25. M. Bláha (vl.) , 32. J. Hájek , 53. S. Ibe , 77. S. Ibe , 84. E. Adjei
12

Nové Strašecí - Derby mezi domácími a Lhotou bylo dlouho vyrovnané, ale ve druhém poločase potvrdila Lhota roli favorita a dovedla utkání k výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strašecí vedlo, ale Lhota ještě do poločasu otočila

Na začátku utkání se po centru ze strany zjevil Ibe sám před Peškem, ale ten reflexivně nohou vykopl míč nad branku. Na druhé straně se po chvilce v gólové šanci ocitl Kaválek, ale Vošmík se stihl přemístit a slabé zakončení chytil. Ve 22. min. byl ve vápně faulován Svoboda, míč si vzal Palko a umístil ho k tyči - 1:0. Zanedlouho postupoval střelec úvodní branky z levé strany do vápna a protáhl hostujícího brankáře.

 

Ve 25. min. poslal jeden z hráčů Lhoty míč za obranu, Bláha byl před dobíhajícím hráčem sice dříve, ale míč místo na roh uklidil do vlastní sítě - 1:1. Ve 32. min. chyboval Kapek ve středu hřiště, přišel centr z levé strany na volného Hájka, který sám před brankářem nezaváhal - 1:2.

 

V závěru prvního poločasu střílel v závaru po rohovém kopu Pařízek, ale jeho pokus mířil těsně vedle. V poslední šanci se ocitl L. Mrázek, vypálil za vápnem do středu, ale Vošmík se překonat nenechal.

Rozhodla červená karta

O poločase musel pro zranění střídat Svoboda, místo něj naskočil Mžourek. Ten dostal v 51. min. centr z poloviny hřiště od Palka a rybičkou k tyči srovnal - 2:2. O dvě minuty později ale Lhota znovu vedla. Na přesný centrovaný míč si naskočil Ibe a mířil přesně k tyči - 2:3.

 

V 58. min. uviděl za svůj zákrok červenou kartu L. Mrázek. To vyhovovalo Lhotě, která byla stále více na míči a kontrolovala hru. Dlouho se ale nedostala do zakončení. To přišlo až v 77. min., po krásné kombinaci takzvaně do kuchyně uklidil míč do sítě Ibe - 2:4. V 84. min dal výsledku definitivní podobu z penalty Kwame - 2:5.

 

V závěru se vytáhl ještě domácí Pešek proti střele střídajícího Šímy, kterou reflexivně vykopl na roh. Na druhé straně zakončoval Palko ve skluzu jen do Vošmíka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Jan Ducár, asistent trenéra: "Soupeř mohl dát gól hned na začátku stejně jako my. Pak jsme šli z penalty do vedení, ale chvíli na to jsme si dali dva góly sami. Ve druhém poločase nahradil Mžourek zraněného Svobodu po penaltovém zákroku a srovnal. Hned na to jsme ale zase dovolili soupeři skórovat, šli jsme do deseti a bylo hotovo."




Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
T. Pešek [-] - L. Mrázek [-] , M. Kaválek [-] , M. Erba [-] , M. Pařízek [-] , L. Palko [-] , J. Trnka [-] , M. Hartman [-] (81. J. Trégr [-] ) , P. Svoboda [-] (46. M. Mžourek [-] ) , J. Kapek [-] (81. J. Říčka [-] ) , M. Bláha [-]

SK Lhota
P. Vošmík [-] - T. Chlapec [-] , E. Adjei [-] , M. Mbah [-] , S. Ibe [-] (87. J. Nedvěd [-] ) , M. Houžvička [-] , J. Kabyl [-] , J. Hájek [-] , O. Popok [-] (79. J. Šíma [-] ) , R. Neumann [-] , M. Šalamoun [-]

ŽK: 12. M. Hartman , 46. J. Kapek , 76. M. Kaválek , 84. M. Bláha - 50. M. Houžvička . ČK: 58. L. Mrázek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Suchý Aleš - MANSOUR Jakub, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Václav Drážek
Tip experta: výhra hostů

Lhota potvrdí roli favorita a vyhraje minimálně o dva góly.

Tip: remíza

Lhota si nevede špatně, ale v NS nevyhraje

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích