S. Ibe 29.
S. Ibe 45.
J. Hájek 60.
3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 17:00

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota otočila utkání s Kutnou Horou


Branky


29. S. Ibe , 45. S. Ibe , 60. J. Hájek - 11. Š. Kacafírek
9

Lhota - K utkání 4. kola Ondrášovka KP zajížděli fotbalisté Kutné Hory i s novou posilou Štěpánem Kacafírkem do Lhoty, kde je nečekalo vůbec nic jednoduchého. Slibně rozehrané utkání ale do zdárného konce nedotáhli, domácí otočili výsledek ve svůj prospěch a slavili zisk tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ibe dvěma góly otočil utkání ve prospěch Lhoty

Lhota vstoupila do utkání aktivně a v prvních deseti minutách si vytvořila několik šancí, ale nedařila se koncovka. Kwame z velké blízkosti netrefil prázdnou bránu a střelu Danylycha vyrazil výborným zákrokem Malý. Potvrdilo se pravidlo nedáš - dostaneš. V 11. min. využili hosté svou první příležitost, využili výškovou převahu a po standardní situaci nedal Kacafírek domácímu brankáři žádnou šanci míč zachytit - 0:1.

 

Kutná Hora se uspokojila s vedením a čekala, s čím přijde Lhota. Ve 29. min. přišlo zaváhání hostujících stopérů s brankářem, k míči se dostal Ibe a ten již neměl problém poslat míč do sítě - 1:1. Domácím se navíc povedlo ještě do poločasu překlopit skóre na svou stranu, když se podruhé v utkání trefil Ibe - 2:1.

Po třetí brance se už jen dohrávalo

Po změně stran se snažili hosté o vyrovnání, byli lepším týmem s míčem na svých kopačkách. Využívali hlavně výškové převahy, ale rohové kopy branku nepřinesly. Přišla ale 60. min. a uklidňující třetí branka Lhoty. Ze třiceti metrů poslal míč směrem na branku Hájek, brankář Malý trochu zaváhal, míč mu na mokrém terénu sklouzl a skončil až v síti - 3:1.



Ohlasy k zápasu



Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Narazili jsme na jednoho z lepších soupeřů, čekalo nás venku těžké utkání. V prvním poločase byli domácí více na míči, i po našem prvním gólu. Po změně stran jsme byli více na míči my, tvořili hru. Domácí vyplňovali prostory a snažili se uhrát výsledek. Lhota ale dala třetí branku po standardní situaci, kdy asi trochu zaváhal gólman. Na mokrém terénu mu to skočilo, stane se. V jiných zápasech nás podržel. Je to škoda, přesvědčili jsme se, že i tak silnému soupeři, který disponoval řadou hráčů s druholigovými a třetiligovými zkušenostmi, můžeme i s tak nezkušeným kádrem řízeným Francem, Wolfem a nyní i Kacafírkem konkurovat. I domácí vedoucí mužstva nás chválil. Říkal, že proti loňsku to bylo úplně něco jiného a že jsou rádi za tři body, že to pro ně bylo těžké utkání."



Sestavy


SK Lhota
P. Vošmík [-] - T. Chlapec [-] , E. Adjei [-] , M. Kudela [-] (89. J. Šíma [-] ) , S. Ibe [-] (55. R. Zlata [-] ) , M. Houžvička [-] , J. Kabyl [-] , J. Hájek [-] , D. Danylych [-] (30. O. Popok [-] ) , R. Neumann [-] , M. Šalamoun [-]

Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - P. Saulich [-] (60. T. Exner [-] ) , L. Marek [-] , J. Hradílek [-] , V. Semrád [-] , M. Wolf [-] (65. D. Cimr [-] ) , O. Matoušek [-] (72. S. Rosendorf [-] ) , Š. Kacafírek [-] , J. Kulhánek [-] , O. Filipec [-] , B. Franc [-]

ŽK: 42. O. Popok - 18. B. Franc , 21. J. Kulhánek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Žáková Dagmar - MAREK Tomáš, PAVLÍKOVÁ Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Josef Galbavý
Tip experta: výhra domácích

Lhota je doma velmi silná a zvítězí.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lohota doma vydoluje 3 body