K. Rochl 70.
2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po dělbě bodů si bod navíc připsala Hvozdnice


Branky


9

Hvozdnice - Hosté z Nespek neudrželi nadějné vedení, navíc dostali červenou kartu. Zápas tak po penaltovém rozstřelu vyhráli domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drážek chytil Mrázovi penaltu

V zápase si oba týmy vytvořily velké množství příležitostí k zakončení, nicméně velká část těchto šancí končila buď střelou mimo bránu, případně byla zablokovaná na roh, nebo mířila přímo do gólmana. Mírná převaha byla ale na domácích kopačkách. V 8. min. zastavil hostující Braný nedovolně Třešňáka a hlavní rozhodčí ukázal na penaltu. Mrázovi však nepříliš povedený pokus chytil Drážek.

 

Skóre se poprvé měnilo ve 32. min. nejprve se odhodlal ke střele z hranice velkého vápna Kočí, jehož střelu sice Hubínek vytěsnil na břevno, od kterého se míč odrazil k zcela volnému Peterkovi a ten otevřel skóre zápasu - 0:1.

Dvacet minut přesilovky na gól nestačilo

Hra se příliš nezměnila, oba týmy si i nadále vytvářely řadu příležitostí, kterým ale chyběla kvalita ve finální fázi, a tak se skóre dlouho neměnilo. Poté přeci jen příšlo vyrovnání. V 70. min. se Hvozdničtí dočkali. Třešňák zahrával přímý kop z poloviny hřiště, odražený míč se k němu dostal zpět a byla z toho asistence na gól Rochla - 1:1.

 

V 72. min. byl vyloučen D. Pešta a Hvozdnice měla převahu jednoho hráče. V poslední minutě zastoupil již překonaného Drážka jeden z hostujících obránců, a tak se šlo do penalt.

Domácí dali o penaltu více a vyhráli

První penaltu zahrával hostující Braný, ale nedal. Stejně si počínal také Třešňák. Ve čtvrté sérii neuspěl ani další zkušený hráč a to Petr Mikolanda. Bod navíc tak po penaltách zůstal ve Hvozdnici. 



Ohlasy k zápasu


SK Hvozdnice
Karel Rochl: "Pro diváka to bylo zajímavé utkání. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a oba týmy si vytvořily mnoho šanci. Skvěle ale zachytali brankáři, a tak utkání skončilo nerozhodně. V penaltovém rozstřelu se štěstí přiklonilo na naši stranu a druhý bod zůstal ve Hvozdnici."




Sestavy


SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Tomanec [-] , R. Pešl [-] (60. D. Petschl [-] ) , O. Hodosi [-] , M. Matys [-] (46. J. Hromádka [-] ) , J. Hušbauer [-] , L. Třešňák [-] , J. Neumann [-] (90. J. Mrhal [-] ) , L. Mráz [-] (46. L. Obermajer [-] ) , J. Kotěra [-] , K. Rochl [-]

TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] - J. Kočí [-] , D. Pešta [-] , F. Iheanacho [-] , M. Klauz [-] , J. Kukač [-] , L. Braný [-] - M. Voráček [-] (77. A. Jasz [-] ) , P. Mikolanda [-] - S. Peterka [-] (90. J. Myslivec [-] )

ŽK: M. Tomanec , 36. M. Matys , 41. J. Hušbauer , 59. J. Hromádka - 39. T. Krejza , 41. J. Kukač , 83. P. Mikolanda . ČK: 73. D. Pešta .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Cílek Martin - SVOBODA Richard, GERHARDT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Josef Galbavý
Tip experta: výhra domácích

Hvozdnice má pořád dobrý tým a vyhraje.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hvozdnice boduje doma, Nespeky opět bez branky