3:2p.
(1:1)
43. D. Vild (vl.)
54. S. Ibe
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 17:00

3.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota sahala po třech bodech, nakonec z Poříčan odjela s jedním


Branky


19. O. Puk , 87. J. Šmidrkal - 43. D. Vild (vl.) , 54. S. Ibe
11

Poříčany - DOmácí fotbalisté hostili ve třetím kole Ondrášovka KP na svém hřišti celek Lhoty. O konečném vítězi rozhodovaly až pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali dvě branky, ale poločas skončil smírně

Do utkání vstoupila lépe Lhota, která se snažila si vytvořit nějaké šance, domácí spíše naopak vyčkávali. V 19. min. se domácí dostali ale do vedení. Skvělý střílený centr od rohového kopu trefil hlavou O. Puk a mířil přesně - 1:0. Hosté se intenzivně nsažili o vyrovnání a hrozili hlavně ze vzduchu po dlouhých autových vhazování. Štěstí v zakončení chybělo Houžvičkovi, který orazítkoval břevno.

 

Ve 43. min. už ale dlouhý aut hostí slavil úspěch, když domácího Vilda překvapil propadlý míč a při rychlém odkopu trefil míč pouze špičkou nešikovně do vlastní branky - 1:1.

Domácí vyrovnali za pět dvanáct

Na začátku druhého dějství působila Lhota opařeně, jakoby hráči zůstali myšlenkou ještě v kabině. Poříčany sice dominovaly, ale šanci si vytvořit nedokázaly. pak ale přišla 54. min., Ibe si obhodil brankáře Janocska a skákající míč doklepl hlavou do odkryté branky - 1:2.

 

Domácí i proti urostlým hráčům ze Lhoty měli mírnou výškovou převahu a několikrát zahrozili z dobře zahraných rohových kopů, nebo dlouhých autových vhazování, stejně jako Lhota v prvním poločase. Hostující hráči v čele i s brankářem Tůmou dokázali vše odbránit. Když už byl Tůma překonán, zachránilo ho břevno. Na druhé straně zakončoval po centru Popoka Ibe, ale minul.

 

Největší šancinabídl hostujícímu kapitánovi domácí brankář Janocsko, který srazil centr pouze ke Kudelovi a ten mohl míč doklepnout do prázdné branky, Janocsko ale své zaváhání napravil  a střelu stačil ještě vyrazit na rohový kop. Zasahovat musel i Tůma, ale poradil si. Poříčany se dočkaly vyrovnání, když v 88. min. zahrávaly přímý kop pár metrů za velkým vápnem, balon si vzal Šmidrkal a nádhernou střelou od břevna vyrovnal - 2:2.

Janocsko chytil dvě penalty a to rozhodlo

Ve druhé sérii chytil Janocsko pokus Popoka, chytit penaltu se povedlo i ve čtvrté sérii Tůmovi. Rozhodla až šestá série. Domácí brankář chytil a střelec byl úspěšný. Dva body tak braly Poříčany. 



Ohlasy k zápasu


SK Poříčany
Zdeněk Šmejkal, trenér: "Nastoupil proti nám velmi kvalitní tým, což jsme věděli. Kluky ale musím za předvedený výkon a nasazení pochválit. Jediné, co mě mrzí a čeho se musíme vyvarovat, že si necháváme dávat laciné góly. Myslím, že utkání se muselo divákům líbit. Mělo to kvalitu divizní soutěže. A chci poděkovat i fanouškům, kteří chodí ve velkém počtu. Ženou kluky za vítězstvím."




Sestavy


SK Poříčany
M. Janocsko [-] - J. Šmidrkal [-] , D. Vild [-] (61. L. Holler [-] ) , P. Janda [-] , P. Zdeňka [-] , B. Nádeníček [-] , O. Puk [-] , V. Mišák [-] (88. J. Puk [-] ) , J. Prejsek [-] , P. Touš [-] , D. Červený [-] (80. F. Grábner [-] )

SK Lhota
J. Tůma [-] - T. Chlapec [-] , E. Adjei [-] , L. Primus [-] , M. Kudela [-] , S. Ibe [-] (83. J. Šíma [-] ) , M. Houžvička [-] , J. Kabyl [-] , D. Danylych [-] (61. O. Popok [-] ) , R. Neumann [-] , T. Vlasatý [-]

ŽK: 27. B. Nádeníček , 67. P. Janda - 33. M. Houžvička , 67. T. Chlapec .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Garaja Miroslav - ŽABA Jiří, KAUCKÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Jakub Tůma
Tip experta: výhra hostů

Bude to pro nás těžký zápas, ale věřím, že si z Poříčan odvezeme všechny tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích