3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

3.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Výhru Strašecí režíroval Kaválek


Branky


11

Nové Strašecí - V rámci třetího kola Ondrášovka KP se střetly dva týmy, které doposud nebodovaly. Nováček soutěže z Poděbrad zavítal do Nového Strašecí s mladým týmem a nečekalo ho zde nic jednoduchého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fantastický gól Kaválka

Počáteční oťukávání přineslo náznaky šancí hostí, ze kterých však nic nebylo. Byli to domácí, kteří se tlačili do zakončení. To však nebylo vždy přesné, Svoboda ideální chvíli k zakončení prováhal, míč mu ale přebral Trnka a pálil zblízka vedle. Svoboda mohl skórovat krátce poté, když prchal za nákopem Kaválka, Krch zaváhal a domácí útočník špičkou kopačky těsně před brankářem poslal míč těsně vedle. Po centru z levé strany mířil nepřesně i Beneš.

 

Ve 23. min. vyběhl vysoko gólman Krch a v souboji se Svobodou prohrál. Kanonýr domácích ale od lajny prázdnou branku netrefil. A když už dostal Svoboda míč do sítě, tak z ofsajdového postavení. Krásný fotbalový moment nastal ve 36. min. po centru Beneše, který byl adresován na Kaválka. Ten vystřihl nádherné nůžky a nedal brankaři šanci - 1:0. Jeho gól bude jistě aspirovat minimálně na gól kola.

 

Hosté zahrozili pouze jednou, když hlavičku po centru vyrážel Kleinmond. Zbytek poločasu už příliš nenabídl, Poděbrady měly poměrně velké množství standardních situací, nic z nich však nevytěžily.

Výhra Strašecí mohla být výrazně vyšší

Druhá půle nabídla brzkou šanci střídajícího Trégra, jeho hlavičkový pokus na zadní tyči ale postrádal razanci. Ve 48. min. se opět k míči dostal Kaválek a ukázal, že jeho kopací technika je doslova brilantní. Levačkou napřáhl za vápnem a mířil přesně k tyči - 2:0. Poděbrady se také dostaly do velké šance, útočící hráč ale trefil pouze Kleinmonda.

 

Pak nastal festival zahozených šancí v podání Nového Strašecí. Krásnou akci po trase Kaválek – Trnka – Svoboda zhatilo netrefení odkryté branky Svobodou, kterému gól nabídl Trnka, byť mohl sám zakončovat. Po centru byl v dobré příležitosti i L. Mrázek, ale jeho hlavička mířila vysoko nad. Síť se rozvlnila i za domácím brankářem po standardní situaci, ale míč tečoval hráč v ofsajdovém postavení. V 80. min. kopaly Poděbrady přímý kop ze vzdálenosti třiceti metrů a nepříjemný míč Kleinmond vyrážel před sebe. Následoval závar v malém vápně, který skončil odkopem za pět dvanáct na rohový kop. Na druhé straně protáhl Trnka brankáře, který musel s vypětím sil míč vyrážet.

 

Tři minuty před koncem postupoval Svoboda středem hřiště a měl na výběr z dvou nabíhajících hráčů. Rozhodoval se mezi Erbou zprava a Říčkou zleva. Míč posunul na prvně jmenovaného a ten na druhý pokus prostřelil Krcha a stanovil tak konečné skóre zápasu - 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Jan Ducár, asistent trenéra: "Soupeř byl běhavý, přijel s mladým týmem. My jsme odehráli dobré utkání, jen škoda neproměněných šancí, kterých bylo opravdu mnoho. Kdybychom vyhráli 6:0, nikdo by se nemohl divit. Dali jsme dva krásné góly, v závěru přidali třetí. Zasloužená výhra po dobrém výkonu, navíc po dlouhé době s čistým kontem."




Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
K. Kleinmond [-] - M. Hartman [-] , L. Beneš [-] , M. Bláha [-] , L. Mrázek [-] , M. Kaválek [-] , M. Erba [-] , L. Palko [-] , J. Mrázek [-] (46. J. Trégr [-] ) , J. Trnka [-] (85. J. Říčka [-] ) , P. Svoboda [-]

FK Bohemia Poděbrady
V. Krch [-] - M. Peterka [-] , P. Stibor [-] , K. Pikner [-] , L. Hruška [-] , T. Javorek [-] , T. Kubánek [-] , O. Soukup [-] (68. Š. Šendera [-] ) , J. Nedorost [-] , J. Suchánek [-] (83. T. Zima [-] ) , V. Uher [-]

ŽK: 4. J. Mrázek , 26. M. Bláha , 69. L. Mrázek - 33. T. Kubánek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Tvaroh Petr - VLK Miroslav, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Jakub Tůma
Tip experta: remíza

Strašecí i Poděbrady si budou chtít připsat první body do tabulky. Bojovný zápas skončí remízou a na penalty zvítězí hosté.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích