M. Rampa 22.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 10:30

1.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak zradila koncovka, přesto slaví nad Hvozdnicí výhru


Branky


22. M. Rampa
8

Příbram - Těžké utkání na úvod sezóny pro oba týmy, na příbramský Spartak čekali fotbalisté Hvozdnice. Od začátku utkání se hrál parádní fotbal a zejména domácí bavili diváky a vytářeli si jednu šanci za druhou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rampa dostal míč do sítě až na třetí pokus

Od začátku zápasu se domácí mužstvo zakouslo do soupeře a po celý poločas bylo mnohem aktivnější. Šance se rodily, ale branky nepřicházely. První mířil hlavou vedle Wágner, poté sklapl Bábíček Vaškovi, ale jeho střela letěla nad branku. Poté dvakrát předkládal Šmucler do vápna Moravovi, který trefil pouze boční síť. V polovině poločasu byla k vidění pěkná kombinace po pravém křídle, ale hosté stihli přihrávku Šmuclera srazit na roh. Machač našel Matěje Rampu, který hlavou našel reflexivně skočícího brankáře, dorážku opět hostující brankář vyrazil, ale na třetí dorážku už neměl sílu a domácí vedli - 1:0.

 

Hráči Hvozdnice se první půli vůbec nedostali do tempa a příbramská aktivita neustávala. Po obou křídlech neúnavně běhali a nabíhali Wágner s Vaškem a stejně tak na druhé straně Červeňák se Šmuclerem, ale více, než střely mimo nevytěžili. Machač měl dvakrát možnost ukázat tvrdou střelu, ale brankář hostů byl zahřátý a sebevědomý díky skvělým zákrokům. V závěru poločasu se dvakrát povedl Solnařovi rychlý výkop do brejku, ale kontr zastavili hostující zadáci za cenu žluté karty.

Domácí pokračovali v pálení šancí

Ve druhé půli se ukázali i hosté, ale jistý Solnař je nenechal dojít k radosti. Po vystřídání již unaveného Šmuclera se uvedl Hančár pěknou kombinací s Moravem. Hančár našel přihrávkou do druhé vlny Vaška, jehož pohotovou střelu, skvěle vyrazil hostující brankář. Za chvíli šel Vašek sám na brankáře, ale brankář hostů opět skvěle zareagoval. Poté se opět ukázal i brankář Solnař a chytl oba trestné kopy z poza vápna. Ve druhém případě i s dorážkou soupeře.

 

Druhá půle herně zaostávala za první, ale šance příbramští měli větší a tutovější. Hosté ještě jednou vyzkoušeli pozornost Solnaře. Ten však nemusel zasahovat, protože střela šla těsně vedle. Po kolmici Hančára postupoval sám na bránu hostů Červeňák, ale ani on na hostujícího gólmana nevyzrál. Byl však při svém pokusu faulován a domácí měli možnost přímého kopu z vápna. Machač volil místo pověstné dělovky přihrávku Červeňákovi podél zdi, což znamenalo střelu daleko vedle. To bylo v zápase poslední podstatná událost a Spartak se mohl radovat z prvních mistrovských bodů.



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Martin Dostálek, vedoucí mužstva: "Přestože utkání skončilo pouze 1:0, měli jsme šancí na několik zápasů. Soupeři jsme dovolili velmi málo a zbytek s přehledem vyřešil Martin Solnař, který mužstvu dodával klid. Měli bychom zapracovat na klidnějším řešení koncovky, protože tolik šancí si vytvořit, by nás mohlo v dalších zápasech mrzet. Důležité je, že po nepovedené přípravě se hráči semkli a bojovali jeden za druhého, což přineslo odměnu v podobě tří bodů. Soupeř si nevytvořil soustavný tlak, ale v hlavách naši hráči měli i jarní zápasy, kdy nám body utekly v závěrech zápasů. Skvělé je, že to kluci zvládli a nedovolili soupeři vyrovnat. Náš tým si vítězství zcela zasloužil a potěšil poměrně slušnou diváckou návštěvu."




Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - P. Červeňák [-] , M. Rampa [-] , M. Wágner [-] , V. Machač [-] , V. Šmucler [-] (58. D. Hančár [-] ) , A. Bábíček [-] (88. T. Machek [-] ) , M. Vašek [-] (92. M. Nekolný [-] ) , D. Morav [-] (82. T. Balík [-] ) , D. Klemš [-] , A. Rampa [-]

SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Tomanec [-] , R. Pešl [-] , O. Hodosi [-] , M. Matys [-] , J. Hušbauer [-] , J. Mrhal [-] (46. J. Hromádka [-] ) , L. Třešňák [-] , L. Mráz [-] , J. Kotěra [-] (58. L. Obermajer [-] ) , K. Rochl [-]

ŽK: 68. A. Rampa , 71. M. Vašek , 85. A. Bábíček , 86. M. Rampa - 45. O. Hodosi , 60. M. Tomanec , 60. J. Hromádka , 71. K. Rochl , 84. J. Hušbauer .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Garaja Miroslav - ŽABA Jiří, KAUCKÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: výhra domácích

Myslím si, že Spartak bude letos opět výborný. Hvozdnice nemá špatný tým, ale v Příbrami prohraje.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza