1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 10:15

1.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutnohorská Sparta na úvod vítězné proti Novému Strašecí


Branky


8

Kutná Hora - Fotbalisté z Kutné Hory mají po nepříliš povedené sezóně minulé o motivaci postaráno a první kolo na domácí půdě zvládli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kulhánkův gól se ukázal jako vítězný

V rámci úvodního kola Ondrášovka KP zavítalo Nové Strašecí na půdu daleké Kutné Hory. Tým pod vedením Jana Ducára a Pavla Němečka, kteří zastoupili absentujícího Petra Svobodu, odehrál vyrovnanou první dvacetiminutovku, ve které mohl jít dokonce do vedení. Středem hřiště postupoval Kapek, obrana mu otevírala prostor a dovolila novostrašeckému hráči zakončit. Jeho střela z hranice šestnáctky skončila těsně vedle. Na druhé straně domácí také zahrozili. Centr na přední tyč si našel kutnohorský útočník, ale rozvlnil pouze boční síť.

 

Ve 24. min. se už Kutná Hora radovala. Hradílek ze strany vápna dával pod sebe a s nabíhajícím Kulhánkem se nedokázal nikdo chytit - 1:0. Hrálo se převážně mezi vápny a brankáři obou týmů nebyli moc zaměstnáni. V posledních minutách prvé půle měli domácí k dispozici standardní situaci ze strany vápna. Po přesném centru se k hlavičce dostal jeden z kutnohorských a chybělo opravdu málo.

Kutná Hora udržela těsně vedení

Ve druhém poločase se i novostrašečtí fotbalisté dostávali do šancí, přesto to byli ale domácí, kteří měli stoprocentní šanci. Centr ze strany netrefil ideálně Cimr, ale míč poslal místo na branku pod sebe na Hradílka, před kterým stála otevřená svatyně. Hráč ale ve skluzu mířil pouze do břevna. Na druhe straně vysunul přesným pasem L. Mrázek čerstvého Svobodu, ten ale lobem mířil vedle branky. Podobná akce z druhé strany, kdy krásný míč za obranu vyslal Palko, skončila také nepřesným zakončením stejného hráče.

 

Čas plynul a Kutná Hora stále držela jednogólové vedení, se kterým se snažili hosté něco udělat. I když se za vyrovnáním tlačili, brzdil je buď často zdvižený praporek postranního sudí nebo nepřesná koncovka.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Avizoval jsem, že na první kolo půjde o těžkého soupeře. Předpokládal jsem ale, že se vypořádáme se zápasem lépe. Poslední přípravná utkání už měla parametry. Naše hra se odvíjí od toho, jak se daří Markovi Wolfovi. Ten měl potíže s achilovkou a bohužel pokud nehraje prim a netvoří hru, náš výkon jde strmě dolů. To se dnes ukázalo, ostatní hráči nemají fotbalovou ani mentální kvalitu takovou, aby to vzali na sebe. Kdyby to bylo 3:0, zápas by se vyvíjel asi jinak. Každý tým, který venku prohrává 1:0, nemá co ztratit a vrhne všechno do útoku. Tím měli hosté hru pod kontrolou více, my jsme dobře nehráli a znervózněli jsme. Zápas neměl takovou kvalitu, jakou bychom si představovali."

TJ Sokol Nové Strašecí
Tomáš Pešek: "Byl to typicky remízový zápas. Soupeři jsme umožnili dvě gólovky a on jednu z nich proměnil. My jsme se do šancí také dostali, ale zakončení chyběla přesnost. Když nedáš gól, nemůžeš chtít vyhrát."



Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - L. Marek [-] , J. Hradílek [-] (87. M. Kracík [-] ) , V. Semrád [-] , M. Wolf [-] (71. O. Matoušek [-] ) , V. Piskač [-] , D. Cimr [-] , J. Kulhánek [-] (59. S. Rosendorf [-] ) , J. Nekvinda [-] , B. Franc [-] , P. Bílek [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
T. Pešek [-] - L. Mrázek [-] , M. Kaválek [-] (56. P. Svoboda [-] ) , M. Erba [-] (81. J. Trégr [-] ) , M. Pařízek [-] (57. M. Bláha [-] ) , L. Palko [-] , J. Mrázek [-] , J. Kapek [-] , J. Trnka [-] , M. Hartman [-] , L. Beneš [-] (46. M. Mžourek [-] )

ŽK: 15. L. Marek , 65. M. Wolf - 34. M. Kaválek , 65. M. Mžourek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: TRUMPUS Zbyněk - ZDENĚK Josef, HRON Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: výhra hostů

Jedeme jednoznačně pro tři body.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích