4:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 10:15

3.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Havířově to bylo drama až do konce


Branky


32. T. Hrtánek (vl.) , 60. T. Wojnar , 77. J. Hottek , 92. P. Zupko - 81. P. Škuta , 85. P. Škuta
13

 

Moc nechybělo a  domácí ztratili v závěru třígólový náskok. Definitivní pojistka přišla v nastavení.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Zápas začali domácí s územní převahou. Hosté sice pozorně bránili, ale havířovské šance přesto přišly. Jako v předchozích zápasech zafungovala spolupráce Bibaku Wojnar, ale druhý jmenovaný v tutovce přestřelil branku.

 

Pak se prezentoval dalekonosnou parádní bombou Jakub Hottek. Cestě míči do sítě zabránil jen skvělým zákrokem brankář Stach.

 

První gól přinesla 32. minuta. Po rohu se ve skrumáži prosadil do vlastní sítě hlavou Hrtánek a Indiáni vedli zaslouženě 1:0.

 

Brzy nato mohlo být srovnáno. Ristovský se vyhnul ofsajdové pasti a postupoval sám na brankáře Smětáka. V koncovce ale totálně zkolaboval, když při kličce zavrávoral a míč mu vzali vracející se obránci.

 

 

Ve druhé půli začali hrát hosté aktivněji, ale doplatili na nepřesnost v rozehrávce ve středu hřiště. Po vypíchnutí míče postupovali tři Indiáni sami na branku, situaci vyřešili dokonale a Wojnar odčinil dvě předchozí spálené šance gólem na 2:0.

 

Když v 77. minutě přidal Hottek krásný gól, když si po rohu navedl míč do vápna a zakroutil míč na zadní tyč, zdálo se být rozhodnuto – 3:0.

 

Jenže opak byl pravdou. V úmorném vedru, které vzalo hodně sil, se hrál překvapivě neuvěřitelně hektický závěr se šancemi na obou stranách.

 

Hosté dvě využili (Škuta 81. minuta 3:1 a 85. minuta 3:2) a tlačili se za vyrovnáním. Tomu nakonec zabránil skvělými zákroky v nastaveném čase Radim Směták.

 

Díky tomu mohla přijít po rychlém protiútoku pojistka Pavla Zupka na 4:2.

ZDROJ: http://indianihavirov.cz/



Ohlasy k zápasu


MFK Havířov
hrající trenér, Miroslav Matušovič: Dnes na nás bylo znát, že máme třetí utkání v týdnu. Hlavně to středeční nás stálo hodně sil, a to se projevilo na naší hře. Bylo to takové ospalé a pomalé. Představoval bych si to jinak, ale mám proto vysvětlení. I přesto jsme rád, že jsme získali důležité body, protože dnes to bylo hlavně o vůli a hráči ji prokázali. Za to jim patří dík a také lidem, kteří nás přišli podpořit. ZDROJ: http://indianihavirov.cz/




Sestavy


MFK Havířov
R. Smětak [-] - J. Hottek [-] , M. Igbinoba [-] , L. Macík [-] - N. Guendouze [-] (65. V. Bujok [-] ) , T. Wojnar [-] (75. T. Bajzath [-] ) , P. Zupko [-] , J. Klejnot [-] - M. Dawid [-] , C. Bibaku [-] , M. Matušovič [-] (56. L. Skoupý [-] )

SK Dětmarovice
J. Stach [-] - T. Hrtánek [-] , K. Skoupý [-] , E. Alić [-] , N. Derík [-] , T. Mleziva [-] - P. Škuta [-] , M. Macko [-] (69. E. Nitka [-] ) , J. Uher [-] (69. F. Kondziolka [-] ) - M. Ristovský [-] (72. J. Kocián [-] ) , Z. Pospěch [-]

ŽK: 38. M. Dawid , 92. N. Guendouze - 84. T. Mleziva .
Počet diváků: 410. Rozhodčí: ZAVŘEL Josef - ŠAMAJ Vratislav, KOUŘÍLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza