5:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 17:00

2.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Bohumíně se nadělovalo


Branky


26. M. Hanus , 49. M. Halaška , 65. M. Lišaník , 82. J. Padych (p.) , 83. M. Latocha - 71. J. Bubeník
9

 

Pětice střelců Bosporu si rozdělila po jednom přesném zásahu a nováček 1. FC Viktorie Přerov si z Bohumína odvezl pětibrankový příděl. V prvním poločase se domácí celek zklidnil díky využité standardní situaci, po přestávce už žlutomodrý tým na trávníku jednoznačně vládl. Ve středu čeká svěřence Martina Špičky pohárový duel v Hranicích.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Lépe do zápasu vstoupili hosté, naštěstí finální fáze jim nevycházela. První větší možnost Bosporu měl na hlavě Jakub Sittek, trefil ale jen obránce soupeře. Ve 25. minutě se ale skóre měnilo, když znovu fungovalo „Já na bráchu, brácha na mě“. František Hanus poslal míč do vápna z trestného kopu a jeho bratr Martin hlavičkou usměrnil hlavou do sítě – 1:0.

 

Po půlhodině střílel nad břevno hostující Horák, o chvíli později ránu Blažkovského z úhlu snadno lapil Jakub Švrčina. Ve 34. minutě utekl hostující obraně Mario Latocha, ale trefil jen vybíhajícího gólmana Bělíka a následný pokus hlavou už mezi tyče nenasměroval. Přerované málem srovnali před pauzou, kdy malým vápnem proletěl míč po nebezpečné standardce.

 

 

Hned po obrátce Bospor přidal. Po centru Františka Hanuse v pádu zakončoval jeho bratr volejem nad, ale po pár vteřinách centroval ze strany Milan Halaška a s tečí jednoho z beků se balón snesl do opuštěné branky – 2:0. Defenziva hostů se začala hroutit a dvě možnosti měl Jakub Padých, ovšem volej po centru Halašky poslal nad a střela z 22 m pak těsně minula cíl.

 

V 65. minutě už se skóre měnilo potřetí – Halaškův centr proměnil ranou z první, střídající Marek Lišaník3:0. Hosté ještě zkusili vykřesat naději, Blažkovský po chybě obrany sám proti Švrčinovi uspěl, jenže do prázdné brány směřující míč odkopnul na roh Lukáš Poštulka. Po následné standardní situaci Horáka se přesto hlavou už prosadil Bubeník 3:1.

 

Bospor však neznervózněl. Akci Latochy ještě nedotáhl z malého vápna zakončující Lišaník, ale v 81. minutě kopal Padých trestný kop, Koller zasáhl míč rukou a na světě byla penalta. Padých se z vylepšené pozice nemýlil – 4:1. A aby se hostům jelo domů ještě hůře, připravil Halaška sedm minut před koncem snadné zakončení do prázdné brány pro Latochu5:1.

 

ZDROJ: http://www.fotbalbohumin.cz/

 



Ohlasy k zápasu


FK Bospor Bohumín
asistent trenéra, Patrik Poštulka: První poločas moc kvalitu neměl, byli jsme nepřesní v rozehrávce, poskakovalo nám to. Naštěstí jsme dali první gól ze standardky my. Ve druhé půli a po druhém gólu bylo na hřišti jenom jedno mužstvo, výsledek je pro soupeře ještě přijatelný, protože jsme měli spoustu možností. Čeká nás pohár v Hranicích, sestava se protočí, dostanou šanci i kluci, kteří nehrávali. Ale chceme vyhrát a postoupit, protože druhé kolo může přivést k nám třeba i atraktivního soupeře, a to je motivace.




Sestavy


FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - L. Poštulka [-] , R. Košťál [-] , P. Šiška [-] (68. J. Baculák [-] ) , J. Sittek [-] - J. Ferenc [-] (46. J. Padych [-] ) , F. Hanus [-] , M. Halaška [-] , A. Leibl [-] - M. Hanus [-] (60. M. Lišaník [-] ) , M. Latocha [-] -

1. FC Viktorie Přerov
P. Bělík [-] - O. Václavíček [-] , V. Koplík [-] , M. Zimčík [-] , J. Bubeník [-] , J. Omelka [-] - P. Horák [-] (74. M. Macháček [-] ) , M. Rybka [-] (63. D. Chuda [-] ) , Z. Dostál [-] (78. L. Vajda [-] ) - M. Koller [-] , T. Blažkovský [-]

ŽK: 37. J. Sittek - 37. V. Koplík , 52. J. Omelka , 63. M. Koller , 81. M. Zimčík .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: VOLEK Stanislav - KOVÁŘČÍK Dominik, MIKULÁŠEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích