4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 17:00

3.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase kola zvítězilo Blansko


Branky


14

V zápase favoritů soutěže se z domácí výhry radovali blanenští.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

První střelu na branku vyslal v 6. minutě domácí Šmerda, jeho tvrdý pokus zpoza šestnáctky skončil metr nad Zádrapovou bránou. V 16. minutě využilo Blansko ztráty hostů na polovině hřiště, míč se dostal k Urbančokovi, jehož dalekonosná rána zapadla k pravé tyči Zádrapovy branky – 1:0. V 19. minutě mohl z podobné vzdálenosti odpovědět Malata, jeho střela z přímého kopu ale o centimetry přeletěla břevno. Ve 21. minutě se centr Kratochvíla snesl na ruku Zezuly a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Bednář – 2:0. Ve 40. minutě přihrál z levé strany do šestnáctky Slovanu Šmerda a Selinger nešťastně srazil míč do tyče. Rosičtí se mohli vrátit zpět do utkání ve 43. minutě, Zezulovu hlavičku po rohu Kuglera ale z branky vyhlavičkoval Mezlík.

Domácí si vedení pohlídali

V 50. minutě váhal Doležal tak dlouho s odkopem, až nakonec trefil atakujícího Malatu, od jeho podrážky se ale míč odrazil mimo tři tyče. V 58. minutě se zmocnil míče Bednář, zatáhl jej na levou stranu, odkud centrem na zadní tyč našel Chloupka, který hlavou zvýšil – 3:0. V 76. minutě se Urbančok prezentoval povedenou individuální akcí, na jejímž konci šel sám na Zádrapu, ten ho však vychytal. V 84. minutě využili domácí chyby v rozehrávce rosických a rychlou akci zakončil Bednář dorážkou do odkryté branky – 4:0. Alespoň snížit mohl v 90. minutě Černý, jeho tvrdá střela ale skončila i s přispěním Doležala pouze na spojnici branky.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Tomáš Kolouch (trenér): V přestávce jsem kluky upozorňoval na to, že 2:0 je nejzákeřnější průběžný výsledek. Jakoby vám dával klid, ale jak dostanete gól, tak to většinou nakopne soupeře. Proto jsem rád, že jsme po přestávce zvýšenou aktivitu Rosic ustáli a pak už jsem začal věřit, že vyhrajeme. Oni kvalitu rozhodně mají, ale my jsme hráli opravdu dobře. Bylo to správně odmakané utkání a celým mančaftem, včetně střídajících hráčů a kluků na lavičce.

FC Slovan Rosice
Michal Kugler (trenér): Myslím, že kluci byli připravení dobře, ale podepsaly se na tom dva faktory. My jsme za celý rok i s přípravnými zápasy prohráli jen čtyřikrát. Kluci nejsou zvyklí prohrávat. Jak dostali dvě branky, které jsme navíc soupeři darovali, nedokázali se s touto situací vyrovnat. A pak to je ten středeční Hodonín. S ním to bylo hodně o běhání. Proto jsem některé hráče šetřil, ale ti, co hráli místo nich, stejnou kvalitu na hřiště nepřinesli.



Sestavy


FK Blansko
M. Doležal [-] - J. Huška [-] , T. Feik [-] , R. Mezlík [-] , M. Sedlo [-] - R. Buchta [-] , D. Bednář [-] , L. Chloupek [-] (71. J. Minx [-] ) , D. Šmerda [-] (46. R. Dvořák [-] ) , D. Urbančok [-] - J. Tulaydan [-] (84. J. Kratochvíl [-] )

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - J. Trtílek [-] (46. T. Praks [-] ) , P. Šíp [-] , J. Vítámvás [-] , T. Selinger [-] , P. Malata [-] (75. R. Chyla [-] ) , D. Pazourek [-] (62. D. Moučka [-] ) , J. Černý [-] , M. Kugler [-] , M. Kršák [-] , T. Zezula [-]

ŽK: 35. M. Kugler .
Hráči zápasu: R. Mezlík , D. Bednář , D. Urbančok .
Počet diváků: 496. Rozhodčí: POSPÍŠIL Pavel - POLANSKÝ Jan, ZAPLATILOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů