0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2018 17:00

1.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice zvítězily ve Strání


Branky


9

Rosice i po vyloučení Moučky dokázaly vyhrát ve Strání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Strání se poprvé představilo pod novým koučem Gúčik. I přes rekonstrukci kabin se hrálo ve Strání.

 

Utkání sice začalo územní převahou hostů. První střelu na branku však vyslali v 7. minutě domácí, když po rychle rozehrané standardní situaci mířil Durec přímo do rukavic Zádrapy. To střela Malaty z 9. minuty vypadala mnohem zajímavěji, mezi tři tyče se ale nevešla. Blízko k vedoucí brance byl Slovan ve 28. minutě. Selinger získal na polovině soupeře míč, přihrál do křídla Pazourkovi, jehož centr našel opět Selingera, který orazítkoval tyč Popelkovy branky. Gólem neskončil ani přímý volný kop Malaty z 23 metrů mířící vedle levé tyče. Ve 38. minutě se po rohovém kopu ocitl v dobré příležitosti opět Selinger, sám na malém vápně ale nedokázal hlavou usměrnit míč do sítě. Ojedinělou příležitost ke vstřelení branky si ve 40. minutě vypracovalo i Strání - Pilka však nadvakrát nedokázal zblízka prostřelit Zádrapu.

Hosté po přestávce rozhodli

Krátce po změně stran byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Moučka, obraz hry se ovšem nezměnil a rosičtí měli i nadále územní převahu. V 56. minutě byl v šestnáctce domácích faulovaný Malata a rozhodčí nařídil penaltu. K její exekuci se postavil sám faulovaný, branku však těsně minul. Nejblíže ke gólu bylo Strání v 71. minutě, kdy odvrácený dlouhý aut přiletěl přímo pod kopačky Durce, který napálil míč do břevna. V 74. minutě zakončil na druhé straně střídající Trtílek standardní situaci hlavou nad. Minutu na to už se rosičtí dočkali. Praks se na pravé straně zbavil obránce, odcentroval do šestnáctky a Pazourek zblízka překonal hlavou Popelku – 0:1. V 78. minutě přenesl Černý křižným pasem hru na Pazourka, který pohotově zakončil, jeho střelu ale Popelka vyrazil. Aktivní hrou nepřipustili rosičtí ve zbytku utkání domácím žádný tlak, přesto se ještě v 92. minutě dostalo Strání k exekuci přímého volného kopu z nebezpečné pozice. Zádrapa však pokus Mimochodka zneškodnil.

 

Strání čeká pět zápasů v řadě na hřištích soupeřů. Sérii zahájí ve Staré Říši. Rosice hostí Nové Sady.



Ohlasy k zápasu


FC Strání
Antonín Popelka (člen výkonného výboru): Samozřejmě jsme zklamaní. Doma je chtěli získat alespoň bod. Tomu jsme všechno přizpůsobili. Dlouho to vypadalo, že remízu uhrajeme, nakonec jsme to nezvládli. Soupeř ale ukázal, že má jeden z nejlepších týmů v soutěži a oprávněně postupové ambice. Máme tady staveniště, které je ohraničené. Hráči i rozhodčí měli k dispozici buňky. Zápas s Rosicemi ukázal, že bychom i dál mohli hrát doma, ale už jsme se rozhodli a nebudeme to měnit. Snad venku nějaké body získáme.




Sestavy


FC Strání
A. Popelka [-] - L. Pilka [-] (82. P. Dudášik [-] ) , J. Mimochodek [-] , P. Silnica [-] , P. Fruhauf [-] , M. Palík [-] (66. O. Čaňo [-] ) , F. Durec [-] , R. Holík [-] , M. Lorenc [-] , M. Gavenda [-] (69. M. Bruštík [-] ) , J. Gardian [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] (62. T. Praks [-] ) , P. Drbal [-] , J. Vítámvás [-] , T. Selinger [-] , P. Malata [-] (58. J. Trtílek [-] ) , D. Pazourek [-] , J. Černý [-] , D. Moučka [-] , M. Kugler [-] , T. Zezula [-]

ŽK: 31. P. Silnica , 45. M. Palík , 55. J. Mimochodek - 29. P. Drbal , 40. D. Moučka , 54. M. Kugler . ČK: 54. D. Moučka .
Hráči zápasu: A. Popelka - D. Pazourek .
Počet diváků: 213. Rozhodčí: ŠIMONÍK David - POLÁČEK David, VLK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Petr Kasala
Tip experta: výhra hostů

Rosice budou hrát opět o čelo tabulky a začnou výhrou.