0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 17:00

3.kolo, Divize C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přepeře poprvé za tři body


Branky


49. J. Synek , 68. J. Synek
12

Přepeře rozhodly o své výhře dvěma góly po pauze. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ze začátku zápasu se odehrával boj o střed hřiště s množstvím osobních soubojů. Jako první si vypracovali šanci domácí. Po rychlé kombinaci po pravém křídle přišel centr z pravé strany, ale Makovský z dobré pozice přestřelil. Ve 13. minutě se vydal na výlet přepeřský stoper Marek Sedláček, narazil si se Synkem a před vápnem byl faulován. Přímý kop zahrával Nesvadba, ale jeho střelu levačkou domácí brankář Přibyl vyrazil na roh. Ve 25. minutě po autu Krasnického vznikl před domácí brankou závar, ale střelu z deseti metrů ztečoval obránce na roh. Ve 27. minutě podnikly Přepeře rychlý útok po pravé straně, Novotný odcentroval a nabíhající Synek hlavou přestřelil. V dalším průběhu první půle domácí hrozili z dobře zahrávaných standardek, ale přepeřská obrana byla připravena a všechny odvrátila. V závěru poločasu ještě zahrozila dvojice Schubert ,Synek. Střela z vápna druhého jmenovaného však branku domácích minula.

Nástup do druhého poločasu vyšel lépe hráčům Přepeř. Ve 49. minutě našel krásně Vrabec na pravé straně Vojtu Novotného, ten zatáhl míč po křídle a odcentroval. Na přední tyči hlavičkoval Schubert a na zadní tyči dotlačil míč do sítě důrazný Synek - 0:1. V 52. minutě zahrával trestný kop Vrabec. Poslal střílený centr na branku domácích, Synek na něho nedosáhl a brankář Přibyl míč s námahou vyrazil. V 56. minutě Český Brod málem vyrovnal. Po kombinaci na levém křídle odcentrovali a jeden z domácích tečí poslal míč do tyče Hykovy branky. V 68. minutě založil Hyka dlouhým výkopem protiútok Přepeř, našel Synka, ten prodloužil na levé křídlo na Vaníčka, který obešel obránce, odcentroval před branku, kam se přiřítil Synek a k tyči zvýšil na 0:2. V 74. minutě se po pravé straně probíjel do vápna domácí Fikejz, ale jeho střela z deseti metrů rozvlnila boční síť. V 76. minutě mohl Synek po přihrávce Schuberta vsítit třetí branku. Jeho střelu ovšem domácí Přibyl se štěstím vyrazil. V závěru se domácí ještě snažili o tlak, ale přepeřským se dařilo jejich kombinaci narušovat už na půlící čáře a s nakopávanými míči si obrana poradila.



Sestavy


SK Český Brod
R. Přibyl [-] - J. Pěnkava [-] , J. Hanzl [-] (88. L. Vít [-] ) , J. Carda [-] , T. Hrdlička [-] - J. Makovský [-] , M. Ramšák [-] (60. M. Gajdasz [-] ) , T. Michálek [-] , J. Suk [-] , J. Jakab [-] (24. J. Skořepa [-] ) - D. Fikejz [-]

FK Přepeře
M. Hyka [-] - J. Synek [-] (77. M. Ježek [-] ) , J. Schubert [-] (80. O. Vlach [-] ) , A. Vaníček [-] , D. Zezulka [-] (87. M. Sedláček [-] ) , K. Vrabec [-] , V. Novotný [-] (84. J. Vokáček [-] ) , J. Petřík [-] , J. Nesvadba [-] , M. Sedláček [-] , J. Krasnický [-]

ŽK: 47. M. Ramšák - 84. K. Vrabec .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Haleš Vladan - VOJTĚCH Lukáš, JEŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích