0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2018 18:00

3.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chomutov oplatil Tatranu vyřazení z MOL Cupu


Branky


17

Předehrávka mezi domácím Tatranem a Chomutovem nabídla jedinou branku. V úvodním kole MOL Cupu byli Rakovničtí úspěšnější, nyní jím to ale soupeř vrátil a po brance Martina Bočka pět minut před koncem odváží tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chomutov měl ke gólu blíž

Prvních dvacet minut patřilo hostům, kteří si vytvořili dvě vyložené šance. Jednou nastřelili tyč a podruhé z bezprostřední blízkosti přestřelili branku. Domácí se pomalu dostávali do hry. Jejich pojetí bylo ospalé. Po dvaceti minutách se začalo vše měnit. Hra srovnala a udeřit mohlo na druhé straně. Hudouskův centr si chomutovský obránce srazil pouze na tyč.

Tatran litoval neproměněných šancí

Začátek druhé části patřil domácím. Ti si během deseti minut vytvořili tři vyložené šance. První dvě měl Kingsley Omovie, který nejprve šel sám na Švejdu a nastřelil pouze jeho tělo. Poté se k němu odrazil Švejdou vyražený míč, ale domácí kanonýr pálil opět do chomutovského brankáře. Do další šance se po krásné uličce Nováka dostal Hradecký, ale byl sám před Švejdou, ale opět pálil jen do vyběhnuvšího brankáře.

 

Hrálo se na polovině hostů, ale gólově to znát nebylo. Chomutov se dostal k ohrožení Kuta v 75. min., kdy si narazil Boček se Svobodou a byl sám před Kutem, ale ten včasným vyběhnutím šanci zlikvidoval. Klíčový okamžik přišel pět minut před koncem, kdy hosté poslali před branku přetažený centr. Kut jej chtěl jednou rukou vyboxovat, ale míč minul. Ten následně trefil nohu nic netušícího Bočka a dokutálel se do branky – 0:1.

 

Galerii od Davida Svobody si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
Pavel Koutenský, trenér: "Co k tomu říct. Je to stále stejná písnička. Bez vstřelených gólů vyhrávat nebudeme. Když už jsme nedali, tak jsme si měli závěr pohlídat. Neinkasovat a rozdat si to na penalty."




Sestavy


TJ Tatran Rakovník
P. Kut [-] - M. Hudousek [-] , M. Verner [-] , L. Černý [-] , J. Bredler [-] , A. Vrána [-] , K. Omovie [-] , D. Novák [-] , V. Hradecký [-] , P. Vecka [-] (87. L. Skoupý [-] ) , P. Kučera [-] (85. Y. Kutafin [-] )

FC Chomutov, s.r.o.
R. Švejda [-] - M. Boček [-] , T. Svoboda [-] , L. Svoboda [-] , J. Vrátil [-] (61. T. Kunart [-] ) , M. Klimeš [-] , J. Hyneš [-] , T. Janošík [-] , K. Myšička [-] (79. D. Rohla [-] ) , D. Hána [-] , V. Kubík [-]

ŽK: 78. L. Černý , 84. P. Kučera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kastl Jan - CIHLÁŘ František, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza