Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 10:15

7.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Labuda porazil Otrokovice


Branky


15

Náročná a fotbalově kvalitní fotbalová bitva se odehrála v dnešním utkání na trávníku Viktorie. Diváci od první do poslední minuty sledovali nevídané drama, kterému kraloval hostující ostrostřelec Labuda, autor všech gólů hostů!!! Hodnocení tohoto dramatu provedli oba trenéři bezprostředně po utkání, v tomto přehledu si zrekapitulujeme, jak se zápas vyvíjel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve 3. minutě prošla střela Vašulky podél celé prázdné branky do zámezí. V 7. minutě měl plné ruce práce brankář domácích Semanko se skákavou střelou Rubého. V 8. minutě si Semanko poradil se sólovým nájezdem Labudy, jeho nádhernou střelu vyrazil na rohový kop. Po jeho rozehrání minula hlavička Býmy o pověstný chlup levou šibenici. V 11. minutě se radovali domácí z gólu, závar v hostující obraně zakončil nekompromisně Šohaj – 1:0. Svůj náskok mohli domácí zvýšit v 19. minutě, Slaný však netrefil ve stoprocentní šanci prázdnou branku! Ve 27. minutě založili hosté bleskový brejk, Býma poslal do gólovky Rubého, ale jeho střela se mezi tyče nevešla. Ve 33. minutě se báječně uvolnil na pravé straně Pecuch a jeho nevídaný centr poslal z voleje do levé šibenice Labuda – 1:1. Stejný hráč pak ve 38. minutě nepřetavil svůj sólový nájezd na Semanka na vedoucí gól hostů…. V začátku 2. poločasu prožili domácí fotbalový šok. Ve 46. minutě poslal dlouhý pas za domácí obranu Býma a Labuda z otočky překvapil nejen domácí obránce, ale i gólmana Semanku – 1:2. Než stačili domácí tento úder rozdýchat, bylo ještě hůř. Ve 47. minutě poslal na zteč Rubý Labudu a ten potvrdil svůj střelecký apetit – 1:3.

Domácí lavička na tento nečekaný vývoj okamžitě zareagovala dvojím střídáním. V 58. minutě skončil dlouhý pas Šohaje na hlavičce Mlýnka a domácí se vrátili do zápasu – 2:3. Na trávníku i v hledišti to neuvěřitelně ožilo. V 62. minutě vybuchlo hlediště nadšením. Domácí rozehráli rohový kop a Markovič srovnal stav zápasu na – 3:3!!! Fotbalové drama zvedalo diváky ze sedadel. Obě mužstva toužila po vítězství. Na trávníku se bojovalo o každý metr hřiště, tempo fotbal se dostal do nejvyšších obrátek. V 70. minutě však potvrdil svůj mimořádný střelecký koncert hostující Labuda. Proháčkoval se celou domácí obranou a brankář Semanko byl proti jeho střele bezmocný – 3:4!!! Ve zbývajících minutách prahli domácí alespoň po vyrovnání, hostující obrana v čele s gólmanem Bolkem však s vypětím posledních sil odolávala. Když minula v 86. minutě parádní střela Jasenského z přímého kopu pravou šibenici, dotáhli hosté tento zápas do vítězného konce! Tímto vítězstvím potvrdili, že jim v tabulce odehraných utkání „venku“ paří právem 1. místo! 

Autor: Petr Kromer



Ohlasy k zápasu


FC Zlínsko
Michal Hubník - Trenér Otrokovic: Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře, šli jsme do vedení, mohli jsme přidat další góly, ale i soupeř měl dvě gólovky. Bohužel jsme se po vyrovnání přizpůsobili hostům, dlouhé nakopávané míče nám však nesvědčili. Poločas skončil smírně. Nástup do 2. poločasu byl tragický, prohrávali jsme o dva góly. Dokázali jsme však vyrovnat, ale naše chyba při standardní situaci poslala hosty znovu do vedení. Na to už jsme v tomto divokém zápase nedokázali odpovědět!

FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: Zápas se musel líbit. Bylo to náročné, hektické utkání, smekám před výkony všech hráčů obou mužstev na trávníku. My jsme však dnes měli v týmu Labudu, kterému se právě včas vrátila střelecká muška, a tak se radujeme z veledůležitých bodů. Tato důležitá injekce přišla celému našemu mužstvu v pravou chvíli a věřím, že se to projeví v dalších zápasech, ale taky u nás doma



Sestavy


FC Zlínsko
J. Semanko [-] - T. Zábojník [-] , F. Markovič [-] , M. Vašulka [-] , M. Malý [-] - L. Křivánek [-] (52. T. Mlýnek [-] ) , J. Šohaj [-] (72. M. Hladík [-] ) , A. Jasenský [-] , J. Slaný [-] (52. P. Obiechina [-] ) , M. Skwarczek [-] - J. Hladík [-]

FC Dolní Benešov
P. Bolek [-] - J. Býma [-] (90. D. Muczka [-] ) , M. Pecuch [-] , A. Karčmář [-] , M. Strakoš [-] , J. Novák [-] , F. Labuda [-] (86. J. Romaněnko [-] ) , T. Gebauer [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] (90. D. Skroch [-] ) , O. Haas [-]

ŽK: 65. P. Rubý , 74. O. Haas .
Počet diváků: 158. Rozhodčí: Dorušák Petr - SILNÝ Zdeněk, BĚHAL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Oba celky nehrají špatně a těžko předvídat, kdo vyhraje.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích