0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 16:00

6.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Benešov nezvládl domácí zápas s Petřkovicemi


Branky


17

Tobiášův gól z úvodu určil ráz zápasu a Petřkovice tak vezou tři body z Dolního Benešova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou letech se oba soupeři utkali v „derby“ zápase tentokrát v Moravskoslezské lize. Hosté v minulém kole už jedno derby hráli, na domácím trávníku se rozešli v zápase proti fotbalistům FC Hlučín s nerozhodným výsledkem 2:2. Benešovští po vítězství v Hodoníně věřili, že se právě v tomto utkání dočkají své první výhry i na domácím trávníku. Nic takového se však nestalo. Hosté spustili od úvodního hvizdu doslova fotbalový uragán! Prvních třicet minut se dá charakterizovat jako souboj Petřkovic proti brankáři Chvějovi. Ve 2. minutě lapil Chvěja dělovku Szotkowského. V 8. minutě připravil Chvěja o gólovou radost Baránka po jeho sólu! V 9. minutě vyrazil dvě jedovky z bezprostřední blízkosti, ale proti dorážce Tobiáše už neměl šanci – 0:1. V 16. minutě minula nádherná střela Szotkowského podél celé branky svůj cíl. Ve 20. minutě tleskali diváci výtečnému zákroku Chvěji po střele Rychlého. Domácí si vypracovali první gólovou šanci ve 24. minutě, Rubý našel z přímého kopu hlavu nabíhajícího Moravce, ale jeho hlavička se mezi tyče nevešla. Hosté znovu zahrozili ve 26. minutě, střela Smékala z přímého kopu však zasvištěla jenom těsně nad břevnem. Ve 28. minutě předvedl Chvěja další skvostný zákrok po sólovém nájezdu Smékala! Po této smršti měl na kopačkách vyrovnávací gól domácí kanonýr Labuda, jeho ukázková střela však skončila jenom na levé tyči už překonaného Chmiela! Gólman hostů pak měl velké štěstí, když mu ve 33. minutě vypadnul balón z rukavic, ale gólovou pohromu odvrátil na brankové čáře Plesník.

Nástup do 2. poločasu patřil domácím. Ve 47. minutě udržel brankář Chmiel ve svých rukavicích nádhernou hlavičku Gebauera. Ve 48. minutě si poslal balón při odkopu hostující obránce na svou ruku, ale domácí reklamovali penaltu marně…. Hosté mohli pojistit své vedení v 59. minutě, Neumanna však zradila ve stoprocentní šanci střelecká muška. Z druhého gólu se však Petřkovičtí radovali v 62. minutě, po rohovém kopu hlavičkoval Plesník do břevna, odražený balón pak napálil Ficek a na ukazateli svítil stav – 0:2! V 66. minutě stálo štěstí u domácích, střela Rychlého se odrazila od břevna, opakovaná dorážka cíl minula. V 69. minutě měl Szotkowski více než stoprocentní gólovou šanci po svém ukázkovém sólu, ale z gólu se neradoval. Domácím svitla jiskřička naděje na kontaktní gól v 80. minutě, Adamík uvolnil nádherně Rubého, ten prodloužil na Skrocha, ale Chmiel jeho střelu přilepil do svých rukavic na brankové čáře! Domácí se neradovali z gólu ani v 84. minutě, střelu Rubého z přímého kopu stačil Chmiel udržet s pomocí pravé tyče na své hrudi. Diváci pak ještě jednou odměnili potleskem vynikající zákrok brankáře Chvěji v 85. minutě, který si poradil s tutovkou Szotkowského. Domácí se tak ani ve třetím zápase na vlastním trávníku neradovali z vítězství. Diváci však objektivně uznali, že dnes zvítězilo zaslouženě lepší mužstvo a tím byli právě hosté z Petřkovic.

autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Marcel Melecký - trenér Dolního Benešova: Nenavázali jsme na výkony z posledních zápasů, díky skvělému výkonu Chvěji jsme neprohráli ještě vyšším rozdílem a musím konstatovat, že hosté vyhráli zaslouženě

FC Odra Petřkovice
Ondřej Smetana - trenér Petřkovic: Z dnešního výsledku mám velkou radost. Mužstvo předvedlo vynikající výkon a vyhrálo zaslouženě. Bylo to ale moje poslední utkání na trenérské lavičce, proto bych chtěl celému mužstvu tímto poděkovat za to, že mi připravilo tak nádherný fotbalový zážitek při mé derniéře na trenérském postu v Petřkovicích



Sestavy


FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - P. Rubý [-] , J. Novák [-] , M. Pecuch [-] (70. D. Skroch [-] ) , M. Strakoš [-] , O. Haas [-] , F. Labuda [-] (31. A. Karčmář [-] ) , T. Gebauer [-] , O. Adamík [-] , T. Moravec [-] , J. Býma [-] (70. J. Romaněnko [-] )

FC Odra Petřkovice
F. Chmiel [-] - P. Tobiáš [-] (73. D. Mládek [-] ) , M. Szotkowski [-] , A. Rychlý [-] , D. Smékal [-] , R. Plesník [-] , L. Kania [-] (52. M. Neumann [-] ) , M. Velner [-] , R. Baranek [-] , M. Sporysz [-] , O. Ficek [-] (82. M. Telnar [-] )

ŽK: 57. O. Haas , 82. O. Adamík - 35. A. Rychlý , 59. P. Tobiáš , 75. R. Baranek .
Počet diváků: 359. Rozhodčí: Nováček Ivo - DENEV Alex, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Zajímavý zápas, kde nevidím favorita a ipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů