Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2018 18:00

4.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku ovládla Kroměříž


Branky


17

 Derby dvou tradičních soupeřů se tentokrát hrálo v pátek večer. Volno před víkendem si nenechala ujít sympatická návštěva. Trenér Lehkoživ po domácím propadáku s Dolním Benešovem udělal opět několik změn v sestavě. V brance dostal příležitost Marek Machalický, pro disciplinární trest nemohl nastoupit do zápasu Jaroslav Zlámal, na místo stopera tedy nastoupil Tomáš Josl a na své tradiční místo se postavil Michal Vyskočil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první musel zasahovat domácí brankář Flodek poté, co v 6. minutě po Oulehlově centru hlavičkoval Ondřejka. Se slabým zakončením ale brankář Slavie problém neměl. Hanáci odpověděli v 10. minutě, kdy se v dobré příležitosti po Kovářově přihrávce objevil Krhut, jeho zakončení ze šestnáctky ale směřovalo mimo branku. 

Mnohem důrazněji si počínal domácí Cupák v 20. minutě. Přímo ukázkově se proháčkoval naší obranou až do pokutového území, jeho finální střelu ale ještě lépe zlikvidoval pohotový brankář Machalický, který ji vyrazil. Kousek ze svého umění poté v 27. minutě předvedl domácí šutér Silný, který se rovněž proháčkoval až do nadějné pozice, míč ale nasměroval mimo branku. 

Na druhé straně v 30. minutě zahrozil i Spartak. V 30. minutě prošel po straně Michal Šrom, našel nabíhajícího Adama Bahounka, jeho zakončení domácí zblokovali na rohový kop. 

Byl to nakonec Spartak, kdo otevřel skóre. V 36. minutě jsme zahrávali standardní situaci, míč prošel až k Ondřejkovi, který z poměrně těžkého úhlu napálil míč pod břevno 0:1!

Hanáci si prakticky nedlouho poté vytvořili několik příležitostí na srovnání skóre. V 40. minutě bylo v našem pokutovém území horko, situaci ale zvládla naše obrana. V 43. minutě však zahrál míč do našeho pokutového území Jeleček, obránci před brankou dokázali míč jen přizvednout, i tak se snesl přímo k nohám číhajícího Silného a ten nepohrdl šancí napálit míč do prázdné branky 1:1.

Za krátko poté Slavia dokonala obrat. V 45. minutě zahrávali domácí aut, odražený míč od našich hráčů převzal nabíhající Okleštěk a ukázkově trefil k tyči 2:1.

Spartak tak musel po změně stran dotahovat vedení domácích. Nohy nám však podkopla 61. minuta, dlouhý centr Oklešťka, na který si v pokutovém území naskočil Silný a hlavičkou zvýšil vedení Slavie na 3:1.

Snížit toto skóre mohl Spartak v 63. minutě, kdy dlouhý nákop Jirky Oulehly propadl k číhajícímu Michalu Šromovi, který však tváří v tvář vybíhajícímu Floderovi poslal míč těsně nad branku. Pěknou šanci připravil Spartak i v 69. minutě, když Mirek Tureček našel centrem na zadní tyči Jirku Koláčného, ten však z náběhu taktéž poslal míč nad branku.

Hanáci působili v této fázi zápasu spíše pasivně, avšak nebezpeční byli dost. V 71. minutě do otevřené obrany vpadli Okleštěk se Silným, aby druhý jmenovaný nakonec poslal míč vedle branky.

Jiskřičku naděje pak Spartak vykřesal v 74. minutě. Ondřejka v pokutovém území postupně obešel několik protihráčů do ideální střelecké příležitosti a propálil vše, co mu stálo v cestě 3:2.

V nadějných příležitostech se potom ukázal znovu domácí útočník Silný, v rozmezí 78. a 81. minuty po rohu 2x hlavičkoval, avšak jednou vedle a jednou byl proti výborným zákrokem brankář Machalický.

Hra vabank se Spartaku nevyplatila. V 91. minutě jsme školácky přišli ve středu hřiště o balón, s tím se domácí vydali do protiútoku a Silný nekompromisně svou třetí brankou v zápase definitivně uzavřel osud zápasu.

Spartak tak spolu se závěrem minulé sezóny prohrál již 8 mistrovských zápasu v řadě a jako jediný bez bodu se krčí na dně tabulky. 

autor:www.spartakhulin.cz



Ohlasy k zápasu



SK Spartak Hulín
Jindřich Lehkoživ - trenér Hulína: Z výsledku určitě radost mít nemohu, ale hra byla už lepší. Určitě to bylo lepší než minulý týden. Srazily nás dva góly na konci prvního poločasu, kvůli kterým jsme museli začít hrát a oni chodili do brejků.



Sestavy


SK Hanácká Slavia Kroměříž
J. Floder [-] - J. Prajza [-] , T. Jeleček [-] , T. Matoušek [-] , P. Hloch [-] - M. Cupák [-] , D. Krhut [-] (88. O. Berčík [-] ) , T. Okleštěk [-] (85. L. Motal [-] ) , M. Mlýnek [-] (64. M. Hirsch [-] ) - M. Kovář [-] , J. Silný [-]

SK Spartak Hulín
M. Machalický [-] - T. Josl [-] , V. Ondřejka [-] , M. Vyskočil [-] , J. Oulehla [-] , M. Šrom [-] , A. Bahounek [-] (58. M. Tureček [-] ) , J. Koláčný [-] , E. Sedláček [-] (74. M. Minář [-] ) , D. Kostka [-] , M. Vyskočil [-] (66. V. Rožek [-] )

ŽK: 22. J. Silný , 22. M. Kovář , 89. M. Cupák - 16. J. Koláčný , 24. M. Vyskočil , 51. T. Josl , 60. D. Kostka .
Počet diváků: 475. Rozhodčí: Dorušák Petr - GREČMAL Michal, BĚHAL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Hulínu se moc nedaří a Kroměříž toto utkání zvládne.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích