1:1
(0:0)
74. C. De
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 16:30

3.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani jeden z týmů MSFL už není stoprocentní


Branky


59. P. Demeter - 74. C. De
15

Líšeň i Hlučín byly jediné týmy, které měly plný počet bodů. Po jejich remíze už to ale neplatí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V desáté minutě zahrozil Tomáš Machálek, který si naběhl na zadní tyč, ale hlavičkoval těsně vedle. O dvě minuty později přihrál Demeter do kraje na Kršku, jehož přízemní ránu z dobré pozice likvidoval domácí brankář Kolenko. Ve 22 minutě vyslal Demeter do úniku tentokrát Tomáše Machálka, který udělal Kolenkovi kličku, ale dostal se do velkého úhlu a hlučínský brankář si tam s jeho střelou dokázal poradit. Ve 37. minutě zahrozili i hosté, když Ságner hlavičkoval do horní poloviny branky, ale vysoký brankář hostů Vitek míč vyškrábl nad. Ve 42. minutě šla dělovka Václava Mozola z přímého kopu těsně vedle.

Po změně stran se podařilo domácí Líšni skórovat. Nejprve po kombinaci a následné kličce zakončoval jeden z domácích přímo do míst, kdy stál Kolenko, ale byla to střela z bezprostřední blízkosti a tak hostující brankář střelu pouze vyrazil k nohám Patrika Demetera, která chladnokrevně poslal míč po zemi k tyči. V 74. minutě dostal míč na hraně ofsajdu Heinik a následně jej poslal přízemním centrem do vápna, kde už byl naběhnutý Lucase de Serru a z jedné uklidil míč za bezmocného domácího brankáře. V posledních deseti minutách měli ještě šanci Hanuš a Fall, ani jeden však neuspěl a nevystřelili domácímu týmu tři body. Utkání tak skončilo 1:1.



Ohlasy k zápasu



FC Hlučín
Alois Skácel - trenér Hlučína: Při zraněních dostali šanci jiní kluci a jsem rád za to, jak to utkání zvládli. Bod za remízu bereme, předvedli jsme s kvalitním soupeřem zodpovědný výkon a za to si kluci zaslouží pochvalu.



Sestavy


SK Líšeň
J. Vítek [-] - M. Zapletal [-] , P. Demeter [-] , L. Fall [-] , L. Hanuš [-] , J. Přichystal [-] , A. Fila [-] , T. Machálek [-] (72. V. Minařík [-] ) , D. Krška [-] , J. Černín [-] , M. Bednář [-] (77. F. Smrčka [-] )

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - V. Heinik [-] , T. Vengřinek [-] , J. Massaniec [-] , J. Mac [-] - T. Adamovský [-] , J. Málek [-] (88. K. Jančík [-] ) , V. Mozol [-] , M. Foltyn [-] , P. Ságner [-] (69. M. Krejčí [-] ) - C. De [-]

Hráči zápasu: O. Kolenko .
Počet diváků: 460. Rozhodčí: Petr Zdeněk - MACHAČ Lukáš, POPELÁK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Líšeň předvádí výborný fotbal. V poháru vyřadila i druholigový Prostějov a věřím, že zůstane po tomto kole jediným týmem s plným počtem bodů.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích