2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.08.2018 17:00

1.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hodonín porazil Petřkovice


Branky


28. T. Ťok , 68. P. Dione
9

Dva vstřelené góly a žádný inkasovaný, to je bilance Hodonína z prvního utkání s Petřkovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v páté minutě zahrozil hostující Martin Honiš střelou z větší vzdálenosti, ale brankář Koníček jej tak tak vyrazil na rohový kop. V sedmnácté minutě přišel centr z ravé strany do vápna Hodonína a míč propadl až na zadní tyč, kde byl osamocený Jakub Ptáček, který ale trefil pouze tyč odkryté branky. V osmadvacáté minutě ale nappřál ze třiceti metru Tomáš Ťok a jeho dělovka zapadla přímo pod břevno a Hodonín vedl 1:0. V poslední minutě prvního poločasu to domácí zkusili znovu z velké dálky, ale tentokrát nádherná střela skončila pouze na břevně petřkovické branky.

Ve druhém poločase čekali diváci na větši šanci až do 67. minuty, ale moc jim to nemuselo vadit, protože v té udeřil podruhé domácí Hodonín. Hosté ztratili míč na polovině vlastní půlky a v rychlém protiútoku dostal míč doleva ve vápně Dione Papá Saltique Massamba, který zakončil mezi nohy hostujícího brankáře Gudoly a bylo to 2:0. Dvě minuty před koncem se ocitl Filip Žák sám ppřed brankářem Godulou, kterého obstřelil, ale zároveň s ním obstřelil i jeho branku a míč tak skončil vedle. Domácí Hodonín tak vstoupil do sezony výhrou 2:0, když přežil v úvodu několik dobrých šancí Petřkovic.



Ohlasy k zápasu


FK Hodonín
Tomáš Ťok - hráč Hodonína: Na utkání jsme se připravili, Petřkovice byly těžký soupeř. Bylo hodně horko, takže to bylo hodně o morále. Nás uklidnila hlavně ta první branka z té velké dálky na 1:0, hodnotil hodonínský hráč.




Sestavy


FK Hodonín
L. Koníček [-] - M. Suchý [-] , P. Dione [-] (78. M. Opina [-] ) , P. Šustr [-] , M. Flasar [-] , T. Novotný [-] , D. Copko [-] (84. P. Fojtík [-] ) , J. Hesek [-] , F. Žák [-] (90. L. Mareš [-] ) , T. Ťok [-] , R. Sasín [-]

FC Odra Petřkovice
L. Godula [-] - M. Honiš [-] (57. L. Regec [-] ) , R. Plesník [-] , A. Rychlý [-] , D. Smékal [-] (46. D. Mládek [-] ) , R. Lokša [-] , J. Ptáček [-] , R. Baranek [-] , M. Neumann [-] (78. P. Chlopek [-] ) , M. Sporysz [-] , O. Ficek [-]

ŽK: 38. T. Novotný , 50. P. Šustr - 60. A. Rychlý , 76. R. Lokša .
Hráči zápasu: T. Ťok .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: Popelák Luboš - VEJTASA Simon, KOLÁŘ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Ani jeden nebude chtít vstoupit do sezony prohrou a tak to i dopadne.