D. Pinc 41.
M. Held 63.
A. Presl 85. (p.)
3:4p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 10:15

2.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Petr Hampl prvním střelcem hattricku v sezóně! Benešov díky němu vyválčil dva body


Branky


41. D. Pinc , 63. M. Held , 85. A. Presl (p.) - 3. P. Hampl , 69. P. Hampl , 77. P. Hampl
18

Zajímavý, atraktivní a dramatický zápas se odehrál v Písku. K Otavě přijel nepříjemný Benešov, v jehož táboře se před startem soutěže událo několik významných změn, ale na herní projev to, zdá se, velký vliv zatím nemá. Hosté si totiž z Písku odvezli dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hampl rozjel svou show

Domácí vyběhli na trávník ve zbrusu nových dresech a chystali se na svižný úvod, jenže už ve 3. minutě museli řešit nepříjemnost v podobě inkasované branky. Po pravém křídle se rozběhl Petr Hampl, kterého už nikdo z píseckých zadáků nedokázal zastavit. Hampl si to namířil přímo do pokutového území a přízemní střelou na zadní tyč otevřel skóre - 0:1.

 

Žlutomodří se z brzkého úderu chvilku vzpamatovávali, ale postupem času přebírali iniciativu a snažili se přelstít benešovskou obranu. V 15. minutě vyslal nebezpečný pokus, který nadělal brankáři Tetourovi starosti, Daniel Petřík, jenže ukazatel skóre zůstal na stejných hodnotách. A to i o dvě minuty později, kdy mohlo být ještě smutněji, protože hostující útočný výpad skončil na tyči brány Kamila Hajduška.

 

Ve 25. minutě zpracoval Daniel Petřík centr přímo před kapitána Václava Milce, jenže jeho pokus mířil vedle. Když se následně hlavou neprosadil ani sám Daniel Petřík a přímý volný kop Aleše Hanzlíka skvěle zlikvidoval David Tetour, museli si diváci počkat až do 41. minuty, kdy konečně přišlo vyrovnání z kopačky Dušana Pince - 1:1.

Benešov otočil skóre, domácí vyrovnali z penalty

Po návratu z kabin byli dále aktivnější domácí, jenže hráči Benešova byli neustále připraveni zaútočit z rychlého protiútoku. V 63. minutě přišel nejkrásnější okamžik zápasu. Martin Held se odhodlal ke střele z dvaceti metrů a padajícím pokusem překvapil všechny včetně hostujícího gólmana 2:1.

 

Zdálo se, že se žlutomodří nadobro ujmou režisérské taktovky a utkání dovedou k přesvědčivé výhře, opak byl však pravdou. V 69. a 77. minutě hry se totiž znovu ozval střelec sobotního duelu Petr Hampl, který svým druhým a třetím gólem vrátil vedení zpět na stranu Benešova - 2:3.

 

Na branky bohaté střetnutí ještě nekončilo. Hned tři minuty po hostujícím obratu se v obrovské šanci před Tetourem objevil Antonín Presl, ale přihrávku od Dušana Pince nevyužil a z pokračující akce mířil hlavou nad Aleš Hanzlík. Domácí se však přeci jenom dočkali. V 85. minutě dal konečnou podobu skóre po devadesáti minutách Antonín Presl z penalty nařízené po ruce hostujícího Patrika Švantnera - 3:3.

Held nenavázal na svou parádní trefu a neuspěl při penaltě

Žlutomodrá domácí premiéra tak vrcholila penaltovým rozstřelem, jehož průběh ovlivnil hned úvodní nezdar Martina Helda. Zbylí exekutoři uspěli a Benešovští tak odjížděli od Otavy rozhodně spokojenější. Na cestu si přibalili dva body. V Písku zůstal jeden.

 

AUTOR: PETR BRŮHA / fcpisek.cz

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Benešov
Josef Laštovka (trenér): Věděli jsme, že Písek je kombinační mančaft. Chtěli jsme tak hrát z bloku, chodit do rychlých protiútoků. Hned z prvního brejku jsme skórovali, což nám povedlo, dál jsme měli náznaky šancí, kdy jsme mohli jít do vedení 2:0. Pak jsme se dostali pod tlak, ale ubránili jsme se, branku jsme dostali až po individuální chybě. Do druhého poločasu jsme nechtěli naši taktiku měnit, bohužel Held to krásně trefil na 2:1 pro Písek. Kluci to ale nevzdali, otočili výsledek, už jsem věřil tomu, že vyhrajeme, ale domácí z penalty srovnali. Pokud k tomu kluci nadále budou přistupovat stejně, věřím že se nadále budeme zlepšovat.



Sestavy


FC Písek
K. Hajdušek [-] - T. Benetka [-] , F. Vacovský [-] , A. Hanzlík [-] , Š. Holý [-] - D. Petřík [-] (60. A. Presl [-] ) , M. Voráček [-] (74. V. Hrachovec [-] ) , J. Held [-] , V. Milec [-] - M. Held [-] , D. Pinc [-]

SK Benešov
D. Tetour [-] - D. Filip [-] (88. V. Balata [-] ) , J. Vosáhlo [-] , Z. Vrňák [-] , J. Zákostelský [-] , D. Pedro [-] - L. Balata [-] , P. Čapek [-] , O. Brokeš [-] (76. M. Turek [-] ) - P. Hampl [-] (89. O. Rataj [-] ) , P. Švantner [-]

ŽK: 84. A. Presl - 21. J. Zákostelský , 80. Z. Vrňák , 85. P. Švantner .
Počet diváků: 385. Rozhodčí: PATÁK Michal - ŠTRINCL Pavel, KOŠAN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích