2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 17:00

1.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zápy v bojovném duelu přetlačily Litoměřicko


Branky


16

Všechny branky padly v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Byl míč za čárou?

V základní sestavě Litoměřicka se objevila čtveřice nováčků a rozhodně se v utkání s třetím mužstvem minulé ČFL neztratili. První se ale v úvodu prosadili domácí, Vojtěch Hron naběhl v deváté minutě mezi stopery na centr od pravé postranní čáry a druhým dotykem prostřelil Plachého. Gólu předcházela nepřesná rozehrávka po získání míče, dalo by sa tak říct, že si připsali hosté vlastní druhou asistenci na obdržené brance. Ztracený balón předcházel další šanci domácích v 11. minutě s Matějkovou střelou na bližší tyč si Jan Plachý poradil a vyrazil ji na roh, Předtím měli hosté šanci ohrozit domácí branku ze standardní situace, Vernerův pokus zastavila domácí zeď, odražený míč zkoušel na bránu nasměrovat David Surmaj, ale jeho pokus zablokoval ze zdi vybíhající protihráč.

 

V patnácté minutě se Litoměřice představily nebezpečnou akcí, po spolupráci noviců Šimona Havrdy a Miroslava Vernra, dostal druhý jmenovaný prostor ke střele, kterou zpoza velkého vápna zastavila až spojnice břevna a tyčky. Za dvě minuty už hosté udeřili, agilně hrající Šimon Havrda vybojoval aktivním napadáním míč, poté se obtočil kolem dvou obránců, přesnou přihrávkou do vápna našel též nového muže v našem kádru Michala Macháčka, který si počínal zcela chladnokrevně, nejprve se zasekávačkou zbavil obránce a přesně obstřelil úhel zmenšujícího brankáře Frydrycha. 1:1 a začínalo se prakticky odznova.

 

V následné pasáži se hra přelévala z jedné strany na druhou, i důsledkem častých nepřesností u obou týmů. V 36. minutě se po druhé v zápase radovali hráči v červenobílých dresech. Po dlouhém autovém vhazování míč mezi všemi hráči několikrát propadl, až ho z brankové čáry po Matějkově zakončení vykopával Patrik Valenta a nejen on v tu chvíli zkoprněl, když, k radosti domácích hráčů i fanoušků, hlavní rozhodčí Martínek po rychlé konzultaci s asistentem Řeháčkem usoudili, že míč se již nacházel za brankovou čárou. Stav vydržel nejen do konce prvního poločasu. 

 

Už bez branek

 

Do toho druhého hosté nastoupil s první změnou v sestavě, Patrika Valentu nahradil další nová akvizice Jan Štefko. V 52. minutě odstartoval hlavní sudí žlutý mariáš, když během sedmi minut rozdal pět karet stejné barvy. Možná, kdyby podobně uklidnil horké hlavy již v počátku utkání, nemusela na hřišti panovat nervozita, zbytečné emoce a hra by měla větší spád. V 58. minutě se zaskvěl Plachý v tváři tvář Matějkovi zachytil a udržel jeho střelu z voleje z bezprostřední blízkosti. V osmé desetiminutovce se Litoměřičtí nadechli k náporu se zjevnou snahou výsledek ještě v hostující prospěch pozměnit.

 

Nejblíže tomu byl Štefko, po autu z místa poblíž  rohového praporku, který Šimkovský svým dlouhým vhozením proměnil v podstatě v roh,se odražený míč dostal na hranici vápna k Štefkovi a jeho střela levou šajtlí jen těsně minula pravou tyč domácí svatyně. Následně hosty přibrzdila, o trochu později než obvykle bývá, za panujícího horka umožňovaná občerstvovací pauzička. V 82. minutě byl hodně nevybíravě ve vápně sražen pronikající Verner, zda i nedovoleně? Rozhodčí zákrok bránícího hráče za faul nepovažoval, zastavil však následný brejk domácích, aby poskytl protor k ošetření nejfaulovanějšího muže utkání. Zbytek střetnutí již rozkouskovala střídání a ke kloudné akci, ze které by hosté mohli dosáhnout alespoň na vyrovnání, se již nedostali.

 

ZDROJ: fklitomericko.cz



Sestavy


SK Zápy
L. Frydrych [-] - T. Matějka [-] (75. M. Macek [-] ) , V. Svoboda [-] (90. F. Stehno [-] ) , T. Jablonský [-] , P. Putz [-] (91. T. Balvín [-] ) , J. Eliáš [-] , V. Hron [-] (88. R. Jukl [-] ) , M. Novák [-] (63. J. Jelínek [-] ) , J. Duben [-] , M. Pávek [-] , P. Hašek [-]

FK Litoměřicko
J. Plachý [-] - N. Luong [-] , M. Štancl [-] , P. Valenta [-] (46. . Štefko, [-] ) , Š. Havrda [-] , M. Macháček [-] (80. D. Zdržálek [-] ) , D. Surmaj [-] (88. N. Husenský [-] ) , M. Verner [-] , J. Chábera [-] , J. Šimkovský [-] , D. Šustr [-]

ŽK: 51. M. Novák , 56. T. Matějka , 66. P. Hašek - 36. M. Verner , 44. P. Valenta , 51. M. Štancl , 55. Š. Havrda , 58. M. Macháček .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Martínek Petr - ŘEHÁČEK Lubomír, ŠŤASTNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích