4:1
(2:0)
84. L. Sklenář (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 17:00

2.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sedlčany po výborném výkonu porazily Beroun


Branky


13. L. Brotánek , 28. P. Lípa , 58. T. Senft , 87. D. Krůta - 84. L. Sklenář (p.)
33

Sedlčany vstoupily do soutěže venkovní výhrou, kterou mohly potvrdit doma proti nováčkovi soutěže z Berouna. Ten úvodní kolo nezvládl a doma s Doubravkou padl. Nyní ho čekal zápas před početným domácím publikem - 653 diváky!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlčany potvrzovaly roli favorita

Na divizi 653 diváků? To je hodně slušné číslo! Přesně tolik si jich našlo cestu do Sedlčan, kam se přijel představit Beroun. Ten musel čelit hned v úvodní minutě střele Kdolského. Ve 13. min. už se domácí radovali. Krůta našel z přímého kopu Brotánka, který hlavou překonal Šebka - 1:0. Tatran i nadále potvrzoval roli favorita, střely Senfta, Lípy nebo Kvěcha byly toho důkazem.

 

Krátce před odehranou půl hodinou hry se mohlo početné obecenstvo radovat znovu. Kdolský vysunul dlouhým pasem Němce, ten naservíroval míč před branku na Lípu, který se nemýlil - 2:0. Šebek měl ruce plné práce, zuby si na něm následně vylámal Soldát a následně i Senft. V poslední minutě prvé půle se dostal i Beroun ke slovu. V největší šanci hostí se objevil Sklenář, ale Glogar dobře zasáhl.

Beroun zaznamenal alespoň čestný gól

Tatran i ve druhé půli dokazoval, že je to jeho zápas. Po Němcově vysunutí pálil tvrdě Dvořák, ale Šebek míč vytěsnil na rohový kop, ze kterého hlavičkoval Vystyda do břevna. V 58. min. se rozezněly davy fanoušků potřetí. Brotánek míč předal Němcovi, ten se zbavil bránícího hráče a našel Senfta, který mířil přesně - 3:0. Sedlčany měly i další šance, ale stejně jako v první půli byl buď na místě Šebek nebo pokus skončil mimo tři tyče.

 

Krátce po hodině hry se musel znovu vytáhnout Glogar proti nebezpečné střele. Čas plynul a Beroun se přeci jen dočkal branky. V 84. min. po zaváhání v defenzivě ve vápně fauloval Glogar a sudí ukázal na penaltový puntík. Míč si postavil Sklenář a nemýlil se - 3:1. Závěr zápasu nabídl sérii rohových kopů domácího mužstva, která jako by byla varováním, že ještě něco přijde. A také že přišlo, to když pár minut před koncem nahrál Němec Krůtovi a ten krásnou střelou do šibenice stanovil konečné skóre - 4:1.

 

Zdroj: oficiální webové stránky Tatranu Sedlčany, upraveno redaktorem

 



Sestavy


TJ Tatran Sedlčany
T. Glogar [-] - D. Němec [-] (90. J. Špaček [-] ) , L. Soldát [-] , L. Brotánek [-] , M. Krůta [-] , K. Kvěch [-] (90. D. Čejda [-] ) , T. Senft [-] (82. V. Lípa [-] ) , P. Lípa [-] (77. D. Krůta [-] ) , M. Dvořák [-] (77. M. Hájek [-] ) , M. Kdolský [-] , J. Vystyd [-]

Český Lev - Union Beroun
P. Šebek [-] - T. Lhotka [-] , T. Ježek [-] , D. Rigo [-] , P. Pipiška [-] , L. Markvart [-] (78. J. Krůta [-] ) , D. Soukup [-] (36. L. Sklenář [-] ) , M. Pelikán [-] , M. Krčma [-] , J. Král [-] , D. Počta [-]

ŽK: 59. P. Lípa , 90. T. Glogar - 19. D. Soukup .
Hráči zápasu: L. Brotánek , D. Němec .
Počet diváků: 653. Rozhodčí: Pálek Ondřej - SZIKSZAY Ladislav, ŠLAJS Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Sklenka
Tip experta: výhra domácích

Sedlčany budou chtit doma potvrdit vítězství z prvního utkání, fanoušci je poženou dopředu a proti nováčkovi z Berouna získají 3 body.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tak tohle je jasná jednička

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích