4:2
(3:2)
17. Š. Maryška
30. F. Dort (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 17:00

2.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Dobříš odjížděla z Rakovníka s prázdnou


Branky


8. J. Červený , 26. J. Severin , 44. J. Severin , 51. P. Duchoň - 17. Š. Maryška , 30. F. Dort (p.)
33

Po domácí výhře Dobříš zajížděla do královského města Rakovník, kde jí čekalo místní SK. To se v prvním kole představilo v Soběslavi, odkud odjíždělo s prázdnou. Tyto celky se potkávají hodně často, a tak šlo o několikátý souboj těchto týmů, ze kterého vyšlo nyní vítězně domácí mužstvo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bohatý na góly

Do zápasu vstoupila obě mužstva aktivně a do první šance se řítil Maryška, jeho lob přes Hejcmana ale v brance neskočnil. V 8. min. udeřilo na druhé straně. Krupička se dostal až před Jechorta, posunul na Červeného a ten otevřel skóre zápasu - 1:0. Po standardní šanci se k zakončení dostal Razím, nová posila SKR, ale nepochodil. Dále se do šance dostal Masopust, který mířil do Hejcmana, vyražený míč si našel Dort, ale jeho střela byla zblokována.

 

Poprvé to Maryškovi nevyšlo, podruhé už ano. Hostující útočník napřáhl za vápnem a mířil přesně k tyči - 1:1. Do další šance se dostal Masopust, ale tentokrát mířil nad. Ve 26. min. se příchozí diváci dočkali třetí branky. Protiútok domácích skončil nedovoleným zákrokem u brankové čáry a z následné standardní situace rozehrané Razímem byl před brankou Jechorta závar, ve kterém se nejlépe zorientoval Severin a vrátil vedení svému týmu - 2:1.

 

Uběhla půl hodina hry a bylo srovnáno. Přímý kop mířený do vápna skončil nedovoleným zákrokem jednoho z domácích hráčů a následnou penaltu proměnil suverénně velezkušený Dort - 2:2. Dobříš se nadále dostávala do náznaků šancí, ale neuspěla. Poslední slovo měl Severin, který minutu před přestávkou práskl do míče a ten skončil pod břevnem - 3:2.

Otočit zápas se Dobříši nepovedlo

Druhý poločas začal lépe pro SKR. Na centr z rohového kopu byl Jechort krátký a Duchoň navýšil vedení - 4:2. Šancí k vidění moc nebylo, za zmínku stojí střela střídajícího Šebka, se kterou si Hejcman poradil. Hosté se snažili s výsledkem něco udělat, ale to se jím nedařilo, navíc přišli o zraněného Maryšku po souboji s Borkovcem.

 

Za domácí se mohl trefit po individuální akci Červený, Jechort byl ale proti. V dalších šancích hlavičkoval Hamouz vedle, na druhé straně střelu Dorta vyrážel Hejcman a po centru téhož hráče poslal míč nad bránu Karas.

 

Podívat se můžete zatím na galerii Jiřího Duchoně nebo Davida Svobody, která je k dispozici také ZDE.

 

Zdroj: Radim Weber, Dobříš, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


SK Rakovník
Marek Tvrz, vedoucí týmu: "Důležité a povinné vítězství. Nebyl to lehký zápas, protože hráči měli v nohách fyzicky náročný pohárový zápas se Sokolovem ze středy. Naštěstí máme široký kádr a trenér mohl protočit sestavu, když udělal čtyři změny. V první půli nás třikrát skvěle podržel brankář Hejcman. V zápase jsme si vypracovali více šancí a zaslouženě vyhráli. Děkujeme skvělým rakovnickým fanouškům za jejich hlasitou podporu."




Sestavy


SK Rakovník
D. Hejcman [-] - J. Razím [-] (90. D. Holub [-] ) , P. Duchoň [-] , J. Krupička [-] (90. Z. Vukliševič [-] ) , P. Borkovec [-] , P. Tvrz [-] , J. Severin [-] (76. T. Pucholt [-] ) , J. Červený [-] (71. Z. Schwendt [-] ) , J. Sklenka [-] , J. Čech [-] (39. R. Hamouz [-] ) , P. Besta [-]

MFK Dobříš
J. Jechort [-] - D. Pokorný [-] , R. Talůžek [-] , J. Liška [-] , R. Procházka [-] - V. Šrain [-] , P. Junek [-] (56. T. Šebek [-] ) , P. Masopust [-] (66. J. Karas [-] ) , J. Šrain [-] - Š. Maryška [-] (71. O. Matějka [-] ) , F. Dort [-] -

ŽK: 29. J. Čech , 55. R. Hamouz , 66. P. Borkovec - 42. J. Šrain , 50. F. Dort , 55. D. Pokorný , 64. T. Šebek , 89. R. Procházka , 90. V. Šrain .
Hráči zápasu: D. Hejcman , J. Razím , J. Severin .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: Radina Marek - VNUK Josef, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Sklenka
Tip experta: výhra domácích

Véřím, že v domácím utkání proti známému soupeři ukážeme divákům pěknou hru a získáme 3 body.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tady cítím dělbu bodů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích