3:2
(0:1)
30. V. Kos
75. V. Kos
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

20.kolo, Ústecký | Most | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník Brandov na domácí půdě zaslouženě vyhrál


Branky


61. P. Janšta , 69. E. Panitz , 80. D. Hofman - 30. V. Kos , 75. V. Kos
0

Již jistý vítěz okresního přeboru Horní Jiřetín zajížděl do Brandova, roli favorita potvrzoval pouze v prvním poločase, to bohužel nestačilo a Brandov utkání v druhém poločase otočil ve svůj prospěch a přetavil svou snahu ve 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Z diváckého pohledu zápas nenábízel od začátku nic zajímavého, v prvním poločase měli více ze hry spíše hosté, kteří nastoupili v zajímavém rozestavení na 3 obránce, svou převahu přetavili v gól a po prvním poločase vedli 1:0, kdy se svou první brankou v utkání prosadil Václav Kos. Do druhého poločasu vstoupili pro změnu lépe domácí, kteří převzali iniciativu a utkání otočili ve svůj prospěch. Třemi góly do sítě svého soupeře hráči Brandova dokázali otočit utkání a díky těmto bodům přeskočili v tabulce předposlední tým Sokol Bečov. V tomto ukání se ukázalo, že soutěž je velmi vyrovnaná,což je způsobeno tím, že v každém zápase nastupují týmy v jiných sestavách, někdy doplněni o hráče ze svých A-týmů, jindy o hráče z dorostu. I přes prohru v posledním kole slaví hráči Horního Jiřetína první místo v konečné tabulce.



Ohlasy k zápasu



Sokol Horní Jiřetín B
Václav Kos (záložník Horního Jiřetína): I přes naší převahu v prvním poločase, kdy jsme zaslouženě vedli, jsme zápas nedokázali dotáhnout do vítězného konce a nechali jsme si dát ve druhém poločase 3 branky. V prvním poločase jsme měli ze hry více my v druhém zase hráči z Brandova, ti dokázali proměnit své šance a zápas zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Baník Brandov
P. Janšta [-] - E. Panitz [-] , D. Hofman [-]

Sokol Horní Jiřetín B
P. Zálešák [-] - L. Hrdlička [-] , M. Vorlík [-] , M. Unger [-] - V. Staněk [-] , M. Bunda [-] , V. Kos [-] , V. Žáža [-] , A. Glavica [-] - P. Krákora [-] , D. Vomáčka [-]

Místo: Stadion TJ Baník Brandov. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku