7:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Dubany neměly v Panenském Týnci šanci


Branky


0

Ha hřiště druhého celku přijely poslední a navíc bez hlavních opor oslabené Dubany. A když se jim v průběhu zápasu zranili tři hráči, byl osud utkání jasný. Panenský Týnec je převálcoval sedmi brankami..

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K utkání dorazili hosté z Duban pouze s 11 hráči bez hlavních opor, a to ještě byl Michal Folauf zraněn a téměř nemohl běhat.  Domácí měli převahu a po nejistém zákroku brankáře Pavla Šlika šli ve 12. minutě do vedení. Dubanští se snažili hrát na brejky a jeden se jim ve 30. minutě povedl, kdy po přihrávce z křídla se pěkně k tyči trefil Ludvík Šereda a vyrovnal. Vyrovnání si však hosté dlouho neužili a hned po minutě prošel středem hřiště přes čtyři hráče domácí hráč a dostal týnecké opět do vedení. A když střed obrany hostí nezachytil dlouhý pas, tak domácí vedli už 3:1. V závěru mohl snížit ještě Aleš Stibůrek, ale jeho střelu obránce vykopl z branky. Když  na začátku druhého poločasu odstoupil ze hry zraněný Michal Folauf, bylo o zápase rozhodnuto. Další pohroma nastala pro dubanské v 70. minutě, kdy se zranil Ludvík Šereda a padaly další branky do jejich sítě. V 80. minutě ještě odstoupil Jiří Leník a hosté dohrávali jen v 8 lidech. V poslední minutě pak inkasovali sedmý úder do své branky.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol P. Týnec
Petr Zuna (vedoucí týmu TJ FC Dubany): Co k utkání říci. Je to o přístupu a odpovědnosti jednotlivců ke kolektivu. Ta odpovědnost mnoha hráčům v současné době chybí, a tím otráví víkend dalším. Bohužel, co tak slyším, není to problém pouze našeho družstva.




Sestavy



TJ FC Dubany
P. Šlik [-] - T. Grund [-] , P. Zuna [-] , D. Nykiel [-] , L. Stibůrek [-] - L. Šereda [-] , V. Henych [-] , A. Stibůrek [-] , J. Leník [-] - M. Folauf [-] , M. Daniel [-]

ŽK: 30. V. Henych , 52. P. Zuna , 72. A. Stibůrek .
Místo: Pan. Týnec. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.