Z. Vaic 87.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 10:30

21.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lubenec ukázal v Cítolibech sílu


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči béčka Cítolib po debaklu ve Vroutku nestačili na rozjetý Lubenec. Ten jim hlavně ve druhém poločase ukázal svoji převahu.

Rozjížděcí první půle pro Lubenec

V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas. Šance byly na obou stranách. Za domácí spálil dvě tutovky dorostenec Richard Šiška. V 7. minutě zahrozili hosté střelou Poleny z hranice pokutového území a vyražený balón Lukáš Horský do brány nenasměroval.  V další minutě se hosté ujali vedení. Karel Zukal unikl po levé straně hřiště a vystřelil. Jeho ránu domácí brankář vyrazil jen před sebe, domácí beci nechali volného Martina Zásmětu vystřelit, a ten se nemýlil. Ve 14. minutě úspěšně čelil brankář hostí samostatnému úniku. Ve 32. minutě se hostům povedla pěkná kombinace po levé straně, ale Karel Zukal po centru na bránu z jasné příležitosti netrefil. Domácím se ještě povedlo ve 36. minutě vystřelit na bránu, ale střela letěla jen těsně vedle pravé tyče. Dá se konstatovat, že první poločas byl v režii hostů, kteří od začátku utkání byli lepším týmem a díky nepřesnostem nevyužili další příležitosti.

Domácí neměli šanci

Ve druhém poločase už hosté domácí jasně přehrávali, cítolibským chyběl pohyb a nedařila se jim kombinace. V 50. minutě poslal obránce hostí Ladislav Bezemek přesný pas do středu hřiště Patriku Ledvinovi, který na hraně ofsajdu utekl domácím obráncům a z očí do očí brankáři Jakubu Srkalovi nedal šanci – 0:2. Další příležitost měli hosté v 57. minutě. Lukáš Horský vybojoval v domácím pokutovém území míč a následnou střelu domácí gólman vyrazil. V 59. minutě přišla gólová akce hostí. Lukáš Kožíšek nahrál Patriku Ledvinovi, který si položil i brankáře a do prázdné branky už neměl problém se trefit. V 66. minutě mohl vstřelit Patrik Ledvina hattrick, ale z 16 metrů mířil těsně vedle. Jednu z největších šancí měli domácí v 79. minutě. Po chybě lubenecké obrany a samostatném úniku domácího útočníka zachránilo hosty břevno. Nakonec se přece jen dočkali, když v 87. minutě zaznamenal čestný úspěch střídající útočník Zdeněk Vaic.



Ohlasy k zápasu


SK Cítoliby B
Pavel Štajnc (hráč SK Cítoliby B): První poločas byl ještě vyrovnaný, dostávali jsme se do šancí, bohužel se nám nedařilo je proměňovat. Hosté naopak proměnili jednu z prvních příležitostí. Ve druhém poločase nám už nevycházelo vůbec nic. Špatný pohyb, žádná kombinace, chyběla nabídka pro přihrávku. Lubenec hrál v pohodě, kombinoval a hlavně nás dokázal přečíslovat.

TJ Spartak Lubenec
Ladislav Vopat - trenér TJ Spartak Lubenec: Myslím si, že naše vítězství bylo zasloužené. Celé utkání jsme byli lepším týmem. Škoda technických chyb při zpracování míčů a zakončování, protože rozdíl skóre tak mohl být ještě vyšší. Bohužel, nesmyslná chyba v poslední minutě připravila brankáře Jana Guckého o třetí zápas v řadě bez obdržené branky.



Sestavy


SK Cítoliby B
J. Srkal [-] - L. Pokorný [-] , J. Kolařík [-] , S. Bláha [-] (60. V. Jánský [-] ) , P. Štajnc [-] - D. Vrána [-] , T. Sábl [-] , J. Škoda [-] , P. Zandal [-] (45. D. Kabele [-] ) - R. Šiška [-] (75. Z. Vaic [-] ) , M. Šulc [-]

TJ Spartak Lubenec
J. Gucký [-] - L. Bezemek [-] , J. Kuchár [-] , Z. Vukliševič [-] , S. Vopat [-] - D. Polena [-] , L. Kožíšek [-] , P. Ledvina [-] , M. Zásměta [-] (45. M. Lorenc [-] ) - K. Zukal [-] , L. Horský [-] (60. R. Rousek [-] )

ŽK: 74. M. Šulc , 83. T. Sábl .
Místo: Cítoliby. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.