3:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

20.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj sousedů v tabulce skončil remízou


Branky


18. V. Pořt , 25. V. Pořt , 90. M. Srbecký
0

Po rychlém vedení Hříškova 2:0 na hřišti v Líšťanech dokázali domácí zápas otočit, ale v poslední minutě Srbecký srovnal na 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas začal ze strany Hříškova velmi dobře. Dostali se v 18. minutě do vedení zásluhou Pořta, a ten samý hráč o 7 minut později opět překonal domácího brankáře střelou na zadní tyč. Další branku dal opět Pořt  po přihrávce Kašpara, ale byl odmáván sporný ofsajd. Poté hosté pod vidinou vedení 2:0 polevili, dovolili domácím snížit a o pár minut později i vyrovnat. Druhý poločas byl vyrovnaný, více šancí na svých kopačkách měli hosté z Hříškova, ale byli to domácí, kteří se po ojedinělé akci dostali do vedení. V 80. minutě byl Pořtovi, který by zavěsil míč do prázdné branky, odmáván nesmyslný ofsajd. Spravedlnost ale v neděli na hřišti Líšťan nebyla slepá a v nastaveném čase si na perfektní centr Kašpara  naskočil Srbecký a srovnal tím na konečných 3:3.



Ohlasy k zápasu



SK Hříškov
Miroslav Kašpar - trenér K Hříškov: V utkání jsme měli více ze hry i více šancí , ale bohužel, když už jsme míč dostali do sítě, tak nás vždy zastavil domácí pomezní.



Sestavy



SK Hříškov
A. Pražák [-] - M. Knobloch [-] , M. Srbecký [-] , M. Kůrka [-] , Z. Pokorný [-] - V. Pořt [-] , J. Čenohorský [-] , T. Kabourek [-] (38. D. Kašpar [-] ) , P. Bichrt [-] (63. M. Kašpar [-] ) - D. Ulrich [-] , M. Kašpar [-]

Místo: Líšťany.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.