Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecké hody ve Vroutku


Branky


7. J. Hess , 18. J. Balák , 20. J. Kukla , 30. J. Jindra , 37. J. Hess , 39. J. Hess , 44. J. Hess , 65. J. Jindra - 1. M. Malecký
0

Domácí hráči deklasovali hostující B tým z Postoloprt 8 brankami a poslali je domů s potupnou porážkou. Hvězdou zápasu byl domácí "bomber" Jiří Hess, který se zasloužil o vítězství svého celku 4 brankami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Soupeř se ujal vedení hned v 1. minutě zápasu brankou M.Maleckého, ale to bylo vše, nač se v utkání zmohl. Domácí nejenže dokázali během pár minut zápas otočit, ale začali sázet jednu branku za druhou. A když během sedmi minut mezi 37.-44. minutou zápasu vstřelil domácí kanonýr Jiří Hess 3 pěkné góly, bylo o osudu utkání rozhodnuto. Do druhé půle domácí vystřídali 3 hráče základní sestavy, a tak se skóre navýšilo již jen o 1 branku. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Vroutek
Jiří Hess - hráč FK Vroutek: Zápas to byl docela pohledný. K vidění bylo několik krásných fotbalových akcí, které byly zakončeny góly. Utkání proběhlo v klidu, všichni hráči hráli slušně a tudíž pan rozhodčí Svoboda nemusel vytáhnout žádnou kartu.




Sestavy


FK Vroutek
P. Bezděk [-] - M. Šiška [-] , J. Zajko [-] , M. Jíra [-] - M. Balák [-] , J. Balák [-] (46. M. Hlaváč [-] ) , J. Kukla [-] (46. P. Klinec [-] ) , L. Koliha [-] , M. Junk [-] - J. Hess [-] (46. M. Salač [-] ) , J. Jindra [-] (65. M. Veselský [-] )

FK Postoloprty B
P. Schöpp [-] - M. Holoch [-] , P. Verner [-] , J. Zimák [-] , J. Malecký [-] - M. Ďuračka [-] , M. Bláha [-] , L. Hrbek [-] , P. Šubert [-] - P. Sachinidis [-] , M. Malecký [-]

Místo: Vroutek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.