3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

18.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ze šťastné výhry se radoval Lubenec


Branky


0

Hosté z Hříškova opět zaspali začátek utkání a inkasovali branku, na kterou dokázali odpovědět vyrovnávacím gólem. Ve druhém poločase byly nařízeny penalty na obou stranách, které borci z obou táborů proměnili, ale závěr pro sebe rozhodl Lubenec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stejně jako v minulém zápase s Vroutkem, kdy hříškovští dostali branku v 10. minutě, v tomto utkání opět prospali začátek a po 5 minutách hry už prohrávali 0:1. Ve 20.minutě však došlo ke změně stavu. Kašpar nezištně přihrál Vážnému a ten nezaváhal a srovnal na 1:1. Tímto skóre také skončil 1. poločas. Ve druhé půli nařídil sudí Hanzal penaltu, která byla hodně sporná,  a z ní se domácí dostali do vedení 2:1. Po této vstřelené brance měli lubenečtí převahu, kterou vyjádřili třemi vyloženými šancemi, ale ty skvělými zákroky zneškodnil brankář hostí Hnilica. V 74. minutě pronikl do vápna záložník hostí Pořt. Byl faulován, rozhodčí Hanzal nařídil pokutový kop a střelec Vážný neměl s proměněním penalty problém. Poté byla hra vyrovnaná a zdálo se, že utkání skončí remízou. Pět minut před koncem, po chybě a nedůrazu hostí ve středu hřiště lubenečtí upravili na konečných 3:2 a mohli se radovat ze zisku důležitých tří bodů.



Ohlasy k zápasu



SK Hříškov
Miroslav Kašpar - trenér SK Hříškov: Bylo to vyrovnané utkání, v němž byli domácí těsně před koncem šťastnější, když vstřelili rozhodující branku po naší chybě ve středu hřiště.



Sestavy



SK Hříškov
P. Hnilica [-] - M. Knobloch [-] , M. Kůrka [-] , J. Čenohorský [-] , Z. Pokorný [-] - A. Pražák [-] , J. Vážný [-] , T. Kabourek [-] , V. Pořt [-] - P. Bichrt [-] (55. D. Kabourek [-] ) , M. Kašpar [-] (78. D. Kašpar [-] )

ŽK: 25. T. Kabourek , 80. A. Pražák .
Místo: Lubenec. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.