K. Vajc 53.
K. Vajc 55.
2:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 16:30

17.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubany doma na soupeře nestačily


Branky


53. K. Vajc , 55. K. Vajc - 11. L. Horský , 18. P. Ledvina , 32. J. Kuchár , 89. D. Polena
0

Po první půli se zdálo, že Dubany dostanou doma debakl, ale zlepšenou hrou po přestávce utkání zdramatizovaly a sahaly po bodu. Soupeř byl však proti a v závěru rozhodl, že si tři body odveze domů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lubenec rozhodl zápas v 1. poločase

    

V první půli se hra Dubanům nedařila a hostující hráči domací jasně přehrávali. Zaostávali v bránění, rychlosti i důrazu. Hosté šli do vedení po centru levého křídla, které v 11. minutě zápasu prošlo podél celé branky a volný útočník Horský pouze dorazil míč do sítě. Domácí mohli vyrovnat, ale Libor Stibůrek, postupující sám na branku, přestřelil. Hosté svou převahu potvrdili dalšími dvěma brankami. V 18. minutě zvýšil na 0:2 Ledvina a ve 32. minutě už na 0:3 Kuchár. Většímu gólovému přídělu zabraníl domácí brankář Turek, který několik jasných tutových šancí zlikvidoval. Domácí se snažili brejkovými akcemi vstřelit branku,ale za zmínku stojí jen technická střela Petra Zuny v závěru poločasu, která ale výsledek prvního polčasu nezměnila.

Marná snaha domácích o vyrovnání

 

Do druhého poločasu jakoby nastoupily jiné týmy. Hráčí domácího mužstva soupeře napadali a hosté začali chybovat před svou brankou. Šance nejprve nevyužil Libor Stibůrek a následně ani Kamil Vajc. Převahu domácího mužstva se podařilo zužitkovat dvěma brankami Kamila Vajce v rozmezí 2 minut mezi 53.a 55. minutou a hosté poté znervózněli a zdálo se, že se začnou bát o výsledek. Přestože měli domácí ještě několik šancí, další branku už nevstřelili a hosté těsně před koncem do otevřené obrany potvrdili výhru brankou Poleny. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ FC Dubany
TJ FC Dubany, Petr Zuna, vedoucí mužstva: V součtu obou poločasů by asi remíza byla spravedlivější. Bohužel jsme doplatili na špatný výkon v prvním poločase.




Sestavy


TJ FC Dubany
J. Turek [-] - V. Henych [-] , D. Nykiel [-] (89. V. Rámeš [-] ) , P. Šlik [-] - M. Folauf [-] , L. Šereda [-] , J. Leník [-] , A. Stibůrek [-] , L. Stibůrek [-] (75. T. Grund [-] ) - P. Zuna [-] , K. Vajc [-]

TJ Spartak Lubenec
J. Gucký [-] - L. Bezemek [-] , J. Dubec [-] , Z. Vukliševič [-] , M. Lorenc [-] - D. Polena [-] , L. Kožíšek [-] (46. J. Kohout [-] ) , J. Kuchár [-] , P. Ledvina [-] - L. Horský [-] , K. Zukal [-]

Místo: Dubany. Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.