2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 16:30

16.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vydřené vítězství lídra soutěže s posledním


Branky


0

Čekalo se jasné vítězství Vroutku, ale tak jednoznačná záležitost to nebyla. O výhře domácího týmu rozhodl první poločas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poloviny prvního poločasu nebyl znát rozdíl, že hraje lídr soutěže s posledním v tabulce. Hra byla vyrovnaná, bojovná. První branku domácích vsítil ve 34. minutě pěknou střelou z voleje Jiří Hess po centru Slavomíra Kudláčka. Hosté mohli ve 36. minutě srovnat, ale Marek Zuna trefil jen břevno. Poločasové skóre navýšil na 2:0 technicky umístěnou střelou Slavomír Kudláček. Druhý poločas byl o bojovnosti, hosté se urputně bránili, domácí měli několik šancí, ale další branka už nepadla.


 



Ohlasy k zápasu


FK Vroutek
Jiří Hess (hráč FK Vroutek): Zápas 1. týmu tabulky s posledním nebyl jednoznačný, tak jak se před zápasem očekávalo, ale výsledek je pro náš tým vydřený a povinné 3 body do tabulky zůstaly doma, i přesto že bylo ve hře hodně nepřesností v rozehrávce a pohledný fotbal se rozhodně nehrál. Hosté celou dobu bránili v 8 lidech na vlastní polovině, a tak bylo těžké prolomit obranu soupeře.

TJ FC Dubany
Petr Zuna (vedoucí mužstva TJ FC Dubany): V prvním poločase jsme dostali branku po evidentním faulu, který rozhodčí neodpískal, poté jsme nastřelili břevno a následně dostali druhou branku, čímž pro nás zápas skončil.



Sestavy


FK Vroutek
V. Junk [-] - M. Šiška [-] , J. Jindra [-] , J. Zajko [-] - J. Balák [-] , L. Koliha [-] , D. Vácha [-] (73. M. Salač [-] ) , J. Kukla [-] - S. Kudláček [-] , J. Hess [-] , M. Balák [-] (62. M. Veselský [-] )

TJ FC Dubany
J. Turek [-] - T. Čermák [-] , P. Šlik [-] , V. Henych [-] - A. Stibůrek [-] , P. Vajc [-] (73. V. Rámeš [-] ) , J. Leník [-] , M. Zuna [-] - L. Šereda [-] , J. Novotný [-] , P. Zuna [-] (59. T. Grund [-] )

ŽK: 25. S. Kudláček - 71. P. Vajc .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.