Fotbalové Nagáno rozhodl 64 letý Pepík Rybář a podmanil si Horní Lhotu !!!


Branky


12. D. Frýdl , 20. D. Frýdl , 32. A. Górecki , 35. M. Majling , 42. D. Frýdl , 68. P. Fiala (p.) , 70. A. Górecki , 76. A. Górecki , 87. J. Rybář
13

report přináší Patrik Fiala

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

12.min  - Po pár přihrávkách v obraně se dostal k míči Matzner a skvělou přihrávkou našel za bukem číhajícího Frýdla, který tváří v tvář s notnou dávkou štěstí zakončil útok první brankou utkání. (1:0)

20. min – Totožná akce jako u první branky, akorát míč tentokrát servíroval na zlatém podnose skvěle hrající Majling a Frýdl znovu ukázal, že po zranění má chuť střílet branky. (2:0)

25. min – Po individuální akci Goreckého s Rybářem byl první jmenovaný faulován a byl nařízen pokutový kop. K exekuci se postavil Majling, ale brankář Banetka skvěle reflexivně zasáhl. Jelikož p.Majling sdělil na tiskové konferenci po zápase, že se mu toto stalo poprvé v kariéře, tak je mu to odpuštěno.

32. min – Po krásné kombinační akci z ničeho nic vyplaval Majling sám před brankářem a poslal pocukrovanou přihrávku vždy perfektně upravenému Goreckému, který s nabídkou rozšířit si střelecký účet nepohrdl. (3:0)

35. min – Po dlouhém nákopu z obrany se dostal k míči Frýdl, který vybídl ke skorování volného Majlinga, který nejprve oklamal brankáře a následně i tyčku svatyně, která nebezpečně na něj číhala. (4:0)

42. min – Po krásné kombinaci zadní řady vyplaval zcela volný uprostřed hriště Majling, který po narážečce s Goreckým, stál  sám před brankou hostí, ale jelikož si byl vědom, že ho doplňuje dvoubrankový střelec Frýdl, tak na zlatém podnose přihrál do prázdné brány Frýdlovy, který završil hattrick. (5:0)

68. min – Po skrumáži v 16tce hostů byl stáhnut k zemi Frýdl a domací dostali šanci na reparát v předmětu penalta. Tu si tentokrát vzal na svá obrovská bedra Fiala, který se s notnou dávkou štěstí trefil. (6:0)

70. min – Aktivní Majling jak je jeho zvykem vykoupal, u lajny co se dalo a předložil lahůdkový centr na neobsazeného Goreckého, který neměl problém podruhé v zápase zasunout do odkryté brány. (7:0)

73. min – Kronika opavského fotbalu začala psát další své řádky, když u postraní čáry čekal na svou šanci dnes již 64letý matador a otec našeho spoluhráče (35let) Josef Rybář starší. Všichni fanoušci ve stoje tleskají živému úkazu aktivního důchodce.

76. min – Po drobné patálii s terénem se dostává k míči Pepík Rybář starší a krásnou kolmicí ve stylu Masopusta posílá do brejku Hendrycha, který odcentroval na Goreckého, který si připsal prázdný hattrick. (8:0)

87. min – Jestli kronika nezapsala Pepíkovi druhou asistenci u branky Goreckého, tak teď mu bude muset věnovat celou stranu. Po chytré kombinaci Hlozák – Matzner – Fiala poslední jmenovaný načechral na zlatém podnose Pepíkovi mladšímu, který s grácií zahodil již 4tou tutovku zápasu a trefil tyč. Lopta se potom odrazila k Hendrychovi, který nepropálil hradbu těl.  Osud tomu chtěl a míč se odrazil na penaltový puntík, kde stál neobsazen Pepík Rybář starší (64 let)a s údivem všech přítomných s klidnou hlavou placírkou vymetá poslední zbytky pavoučků z pálení čarodějnic. (9:0) V po zápasovém rozhovoru sdělil, že branku věnuje vnoučatům. A klíčem ke vstřelené brance bylo použití Rudého práva místo chráničů.

 

Autor: Patrik Fiala



Sestavy


TJ Sokol Horní Lhota
L. Kudela [-] - J. Hendrych [-] , P. Fiala [-] , R. Zdražila [-] , A. Homola [-] - J. Rybář [-] , T. Matzner [-] , D. Frýdl [-] , M. Majling [-] (75. J. Rybář [-] ) - J. Biolek [-] , A. Górecki [-]

FK NOVA Vávrovice B
L. Banetka [-] - P. Král [-] , D. Šenk [-] , J. Slíva [-] , M. Klein [-] - L. Foltýn [-] - J. Schreiber [-] , V. Mácha [-] , J. Schreier [-] (46. A. Klásek [-] ) , M. Vaško [-] , J. Hanák [-]

ŽK: 37. P. Fiala , 50. J. Hendrych , 57. A. Górecki .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: VÁCHA Miloslav - STRAKOŠ Karel (N), KOŠÁRKOVÁ Hana (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 9
Rozhodčí - : 10
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 5
Zázemí: 7
Výkon domácích - TJ Sokol Horní Lhota: 10
Výkon hostů - FK NOVA Vávrovice B: 2
Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Budišovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích