Větřkovice si vyšláply na ,Béčko‘ Pusté Polomi


Branky


15

Domácí podpořeni důležitou výhrou z minulého kola na horké palhanecké půdě se těšili na konfrontaci s týmem,který  ještě minulou sezonu působil v okresním přeboru ,ale bohužel  nastoupili do zápasu bez několika hráčů základní jarní sestavy (někteří chyběli  ze zdravotních či svatebních důvodů ,jiný svou nedisciplinovaností nechali své spoluhráče na holičkách…).

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Většina prvního poločasu nenabídla mnoho šancí, nebylo ani příliš poznat,že hosté přijeli v roli favorita ,a tak se skore měnilo až v 32.minutě ,kdy po nákopu na HaryRonalda a odraženém míči ukořistil míč na hranici šestnácky domácí středopolař Jan Hluchý a střelecky v tváří tvář brankáři hostí nezaváhal a otevřel skore utkání – 1:0.Domácí se snažili příliš nechybovat a zejména stoperské duo Ferenc –Rychter zahrálo opěl velmi nadstandardně.

 

 

V druhém dějství nenastoupil ani M.Bria a v útočné fázi domácích to bylo znát. Adam Harazin se sice snažil ,ale tentokrát se střelecky neprosadil ,i když své kvality ve hře s míčem opět prokázal. Pustopolomští zpřesnili hru a hnali se za vyrovnáním,postupně ovládli střed pole a poté hrozili zejména z jejich útočné levé strany ,kdy nejprve po pěkné akci chtěl hostující křídelník překvapit brankáře a místo přihrávky volil střelu z úhlu,naštěstí pro domácí míč si cestu mezi 3 tyče nenašel. O chvíli později už ale bylo vyrovnáno, kdy opět zleva si navedl balon na střed R.Hruška a obstřelem na zadní tyč nedal domácímu golmanovi šanci- 1:1. Poté ještě hosté zahrozili z přímého kopu,kdy z 25. metrů rozezvučeli břevno ,víc šancí si už ale nevypracovali a i na domácích fotbalistech bylo vidět, že bodík za plichtu berou všemi deseti a tak si připsali do tabulky svou první remízu a již 19 bod ,což všichni příznivci Větřkovic považují za obrovský úspěch.

 

Autor: David Řehulka



Počet diváků: 79. Rozhodčí: PAVELEK Karel - ŠEVČÍK Petr (N), HENDRYCH Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - PAVELEK Karel: 9
Občerstvení - nápoje: 9
Občerstvení - jídlo: 8
Hrací plocha: 9
Zázemí: 8
Výkon domácích - TJ DUBINA Větřkovice: 8
Výkon hostů - Sport-Club Pustá Polom B: 8
Hráč utkání - domácí: Jan Hluchý
Hodnocení hráčů - domácí: Petr Kukol - 9, Robin Střílka - 8, Radim Ferenc - 9, Denis Joura - 8, Jan Hluchý - 10, David Rychter - 9, Adam Harazin - 8, Michal Kopl - 8, Roman Lichovník - 8, Michal Bria - 9, Lukáš Mička - 8, Jiří Hopp - 8, Antonín Vymazal - 10, Jakub Slezák - 9, Jakub Weisz - 8,
Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Budišovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů