Větřkovice skříply Skřipov !!!


Branky


17. A. Harazin , 26. P. Kopl , 61. P. Kukol , 68. A. Harazin , 77. P. Kopl - 41. T. Pecka , 47. T. Pecka (p.)
12

Domácí družina po kvalitní zimní přípravě byla po odložení prvního jarního kola o to více natěšená a při vstupu do jarní části sezony tak spoléhala zejména na 2 faktory ,a to oba vítězné sehrané přípravné zápasy s celky Radkova a Moravice a také na vydařený transfer v podobě angažování Adama Harazina ,který se v dnešním utkání ukázal ve fantastické formě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V pěkném ,i když poměrně větrném nedělním odpoledni přivítala domácí Dubina celek Skřipova a po úvodním oťukávání se osmělili domácí , kdy začali zatápět hostujícím zadákům. Nejprve M.Bria v 17.minutě vyslal kolmici na jarní posilu A.Harazina a ten po šťastné kličce s přehledem proměnil  svou šanci .O 9 minut později pro změnu střelec první branky narýsoval ještě hezčí průnikovou přihrávku do pokutového území  na P.(Messi) Kopla a ten také nezaváhal a neomylně  svou levačkou rozradostnil fanoušky podruhé.Poté hra nenabídla mnoho vzruhu ,snad jen lehce nafilmovaný pád v pokutovém území  domácího A.Harazina ,na špek mu ovšem solidně pískající sudí neskočil. Až v závěru poločasu se o slovo přihlásili hosté,kdy po propadnutém centru, přesné nahrávce a zakončení snížili na 1:2 šlo se do kabin.

 

 

    Ve druhém dějství  se zpočátku domácí zbytečně zatáhli a záhy byli potrestáni,když po diskutabilní penaltě srovnal T.Pecka .Nutno dodat ,že velice šťastně,jelikož golman domácích ji zachytil nohou,ale již ji nedokázal vytěsnit a míč zaplul pod břevno. Vypadalo to,že se skřipovští doslali do hry a přebírají otěže zápasu ,ale pak přišla náhodná branka  domácích ,kdy po výkopu  brankáře P.(Alfa)Kukola míč po odrazech od jinak skvěle připraveného pažitu v souboji přeskočil i golmana hostů a domácí vedli v 61.minutě 3:2. Poté se o slovo přihlásil opět A.Harazin a utaženou placírou zvýšil s notnou podporu nevyzpytatelného větru na 4:2. Rozhodčí byl schovívaví a neudělil tomuto dvojnásobnému střelci  žlutou kartu za sexy svléknutí dresu. Následně Skřipov parádně vykombinoval útočnou akci,kdy se v 1000% šanci objevil T.Pecka ,ale před zcela prázdnou domácí svatyní trestuhodně netrefil balon,patrně si své šteští již vybral při již zmíněné penaltě.Chvíli poté pomezní rozhodčí nenapověděl hlavnímu,že uviděl nedovolený zákrok v pokutovém území domácích a tak  se nakonec domácím podařilo hostující obranu  ještě jednou potrestat ,kdy při spolupráci bratří Koplů zpečetil účet zápasu na konečných 5:2 P.Kopl a stal se tak zaslouženě aktuálně nejlepším střelcem Větřkovic.

 

Autor: David Řehulka



Počet diváků: 55. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - KUDELA Dušan (N), TEPLÍK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 9
Rozhodčí - LUDVÍK Radim: 8
Občerstvení - nápoje: 8
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 9
Zázemí: 8
Výkon domácích - TJ DUBINA Větřkovice: 9
Výkon hostů - TJ Sokol Skřipov: 7
Hráč utkání - domácí: Adam Harazin
Hodnocení hráčů - domácí: Petr Kukol - 8, David Rychter - 8, Radim Ferenc - 7, Matěj Kostera - 7, Jakub Slezák - 7, Michal Kopl - 8, Jan Hluchý - 9, Adam Harazin - 10, Michal Bria - 8, Jakub Weisz - 5, Jiří Hopp - 7, Patrik Kopl - 10, Pavel Černoch - 7, Antonín Vymazal - 6,

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Budišovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů