Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:00

19.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vávrovice začínají ukrajovat z náskoku Slavkova


Branky


15

Šlágr 19. kola III. B tř., sk. B se odehrál na hřišti ve Vávrovicích, kde mezi sebou změřily síly druhé Vávrovice s třetími Štáblovicemi. Ve vyrovnaném utkání si zajímavé momenty obě mužstva šetřila až na druhý poločas, v němž hostující Štáblovice opět trestuhodně nezvládly závěr utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankově nerozhodný prvním poločas příliš fotbalové podívané nepřinesl. Ve  zhodnocení obou soupeřů drželi déle míč na svých kopačkách fotbalisté domácího celku, prezentující se střídavě kombinační hrou přes střed hřiště, doplňovanou dlouhými nákopy na rychlonohé útočníky. Hostující Štáblovice hrozily z ojedinělých nebezpečných brejků. Za zmíňku z první půle stojí vyníkající zákroky brankářů Martinka s Matějčkem, kteří své spoluhráče, po střelách Mrůska a Laovského, podrželi ve 100% gólových šancích. O ukopnutí hostujícího Častulíka z cca 20ti metrů, které skončilo na břevně domácí brány, se dá hovořit spíše jako o štastném, ba až kuriózním počinu, tohoto na jaře trápícího se šutéra. Na odpočinek hráči odcházeli do šaten za smírného stavu 0:0.

 

 

Úvod druhého poločasu s sebou přinesl střídání na obou stranách, a hlavně také diváky vytoužené góly. Z důvodu choulostivého zranění se z hřiště poroučelo hostující útočné duo nahrazené průbojným bijcem Dobrotkou. Domácí zase vyslali do bojů zkušeného obojživelníka Galvase. Na první zářez se nečekalo příliš dlouho. Po důrazném odebrání míče z kopaček bránícího hráče u postranní čary, si v 46. min, došel Pchálek v pádu, pro vedoucí branku Vávrovic - 1:0. Pro otřesené Štáblovice se hrdinou okamžiku stal o tři minuty později vyrovnávající Dobrotka. Ten po krásné individuální akci doslova pláchl domácí obraně a umístěnou střelou k tyči, všem přihlížejícím dokázal, jak s přihlédnutím ke své konstituci a věku, dokáže býti stále platným pro svůj tým - 49. min 1:1. V běžící 63. min měl ve vedoucí brance hostů prsty opět Dobrotka. Jeho zásluhou se po rohovém kopu dostal odražený balón až ke Kunčíkovi, jenž v nepřehledné situaci  dopravil blíže nespecifikovanými údy míč za brankovou čáru - 1:2. S obdrženou brankou vsadily frustrované Vávrovice veškeré síly do útoku. Po zrychlení hry a častých nevynucených chybách Štáblovic, se ukrajovala 73. min, která se do zápisu z utkání vepsala jako vyrovnávající minuta na 2:2. Výborně hrající Galvas, si po zbytečném faulu soupeře, staví před šestnáctkou Štáblovic míč k zahrávání přímého kopu a ukázkovým obstřelém z vnější strany, překonává špatně konsolidovanou početnou Martinkovu zeď. Šanci na strhnutí výsledku na svou stranu měl za 10 min Dobrotka, jehož chytře mířený lob,  skončil jen těsně vedle pravé tyče. S blížícím se koncem základní hrací doby to vypadalo, že si dnes oba soupeři body rozdělí. To by si však Štáblovice musely pohlídat závěry utkání. Obdobně jako před týdnem proti Slavkovu, neadekvátně zareagovaly na protiútok Vávrovic, a v 87. min inkasovaly po úprku Lichovníka na konečných 3:2. Důležitou výhrou se tak Vávrovice vydaly vstříct klopýtnujícímu Slavkovu, který na svém hřišti nestačil na rezervu z Budišova. Na jaře silně tápající Štáblovice se ze spodu dotáhl Melč a stejnou šanci mají i dnes hrající Holasovice. Souboj o čelo tabulky tak bude ještě zajímavý.

 

Autor: Dušan Mrákota



Ohlasy k zápasu



SK Štáblovice
Dušan Mrákota (SK Štáblovice): K našemu výkonu není co dodat. Zápasu by asi slušela více remíza. Hold naše nezkušenost se zase projevila v plné kráse. Doufám, že když už teď hrajeme o párek a pívo, tak nějaké body ještě do konce urvem. Gratulace soupeři.



Sestavy


FK NOVA Vávrovice
M. Matějček [-] - M. Schoppik [-] , J. Lichovník [-] , J. Olbrich [-] (71. J. Morbitzer [-] ) , F. Mrusek [-] (46. D. Galvas [-] ) , D. Škopek [-] , J. Lichovník [-] , J. Chryczyk [-] , V. Pchálek [-] (75. P. Váleček [-] ) , T. Šenk [-] , J. Schneider [-]

SK Štáblovice
A. Martínek [-] - Z. Častulík [-] (46. L. Dudek [-] ) , M. Kunčík [-] (69. V. Konečný [-] ) , M. Laovský [-] (46. P. Dobrotka [-] ) , R. Jedlička [-] , L. Gibes [-] , R. Baláž [-] , M. Konvička [-] , O. Panáček [-] , T. Muzička [-] , O. Ruso [-] (71. J. Durčák [-] )

ŽK: 61. T. Šenk - 54. L. Dudek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: SCHNEIDER Pavel - LAIFERT Jan (N), BARTESKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Tohle by mohl byt slusny zapas. Domaci po ztrate v Radkove musi bodovat a Stablovice po dvou prohrach jsou v situaci, kdy si nemuzou dovolit klopytnout. Presto verim vice domacim....

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Ve Vávrovicích se o tomto víkendu odehraje šlágr kola.
Domácí Vávrovice budou bránit druhou příčku před Štáblovicemi.
Vávrovice zatím na podzim neprohráli a forma Štáblovic je zlá - dvě prohry.
Kdybych si mohl pojistit tento zápas, tak bych pojistil domácí (10), ale to nelze. Tipuji tedy 1!, ale v tomto zápase to může skončit jakkoli...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích