Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2018 18:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánkovice si na závěr tenisově poradily s Bohuslavicemi


Branky


9

Bohuslavicím se podařilo snížit za stavu 2:1. Štěpánkovice reagovaly hned dvěma góly. Po přestávce přidaly ještě dva a bylo po zápase. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V pátečním předehrávaném zápase se setkala mužstva Štěpánkovic a Bohuslavic. Mužstvo z Bohuslavic přijelo ve značně improvizované sestavě, ale zpočátku domácí kousalo. Matěj Benek zahodil dvě nadějné příležitosti. Pak už taktovku přebrali domácí. Do vedení se dostaly ve 26. minutě Štěpánkovice, když Pluške našel Lišku, který dále posunul na Patrika Benka, jenž si naběhl zleva a balon poslal do protipohybu gólmana Zajíčka - 1:0. O tři minuty později centr Michala Tomíčka našel Harazima, který svou hlavičku zatloukl do klece - 2:0. Bohuslavice se nakrátko vrátily do zápasu ve 34. minutě, když zleva přistál míč u Petra Štefka, který propasíroval balon do sítě - 2:1. O minutu později si narazil Pluške s Liškou a prvně jmenovaný poslal merunu nechytatelně pod víko - 3:1. Ve 37. minutě si navedl Michal Tomíček balon  vápnu a s ledovým klidem uklidil míč k tyčce - 4:1. 

 

Ve druhém poločase přidala domácí eskadra další dva góly. Hned v 52. minutě se dostal balon k Bielanovi, který vymetl všechny pavouky ze sítě Bohuslavic - 5:1. V 68. minutě se dokázal ve skrumáži před velkým vápnem nejlépe zorientovat Harazim a jeho střela s přispěním teče hostujícího zadáka skončil za zády gólmana Zajíčka - 6:1. Bohuslavice ještě mohly korigovat výsledek, ale Petr Štefek nařízenou penaltu neproměnil. Pak se už zápas jen v pohodě dohrával a Štěpánkovice si v pohodě dokráčely ke třem bodům. Štěpánkovice zakončily výhrou úspěšnou sezónu. Bohuslavicím se naopak vůbec nepovedla. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěpánkovice B
David Halfar (piar manažer): Ze začátku Bohuslavice ještě trošku kousaly, pak jsme se do toho dostali a přehráli jsme je zaslouženě.

SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (trenér): Opět jsme přijeli ve značně improvizované sestavě, dokonce jsem musel nastoupit i já. Hrálo se nahoru dolů. Domácí byli fotbalovější a vyhráli po právu.



Sestavy


TJ Sokol Štěpánkovice B
M. Lukovics [-] - T. Wolf [-] , J. Vendelín [-] (64. J. Machala [-] ) , M. Tomíček [-] , M. Pluške [-] , M. Tomíček [-] (46. L. Bielan [-] ) , M. Liška [-] , L. Jurček [-] , V. Harazim [-] , D. Halfar [-] , P. Benek [-]

SK Bohuslavice B
J. Zajíček [-] - L. Piskoř [-] (64. O. Mika [-] ) , T. Chlopčík [-] , P. Cigán [-] , P. Štefek [-] , M. Benek [-] , A. Barč [-] , T. Hruška [-] , J. Krupa [-] (70. J. Vitásek [-] ) , V. Mička [-] , J. Štefek [-]

Hráči zápasu: V. Harazim , M. Tomíček - J. Štefek , J. Zajíček .
Počet diváků: 15. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - BOŘUCKÝ Roman (N), BUHLA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Tomáš Holata
Tip experta: výhra domácích

Štěpánkovice mají na jaře docela slušnou formu. Bohuslavice se sice zvedly v posledních zápasech, ale domácí si připíšou tři body.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf, eSport - FK Darkovičky | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích