1:1
(1:0)
85. M. Vala
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice vyrovnaly pět minut před koncem


Branky


11

Benešov dlouho držel jednobrankové vedení, ale hosté srovnali pět minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Benešov si k poslednímu zápasu této sezóny pozval mužstvo ze Strahovic. V prvním dějství to byla právě domácí družina, která diktovala tempo hry. Taky si vypracoval více šancí. Nejdříve centr Stříbného na zadní tyči Lokoč trefil těsně mimo tři tyče. Pak se dvakrát zastřeloval kapitán Polák. Husovský s Lokočem zase nastřelili hostujícího gólmana Hartmanna. Úspěšnějším byl ve 24. minutě Stříbný, jehož přihrávka, která mu nesedla skončila za zády překvapeného Hartmanna - 1:0. Pak dvakrát šel z boku sám na Hartmanna Mlýnek, ale neuspěl. Strahovice v první půli zahrozily nepřesnou střelou Lhotského. Pak centr Lhotského přistál na hlavě Valy, který se ale pouze zastřeloval. Hlavička Němce neměla patřičnou razanci.  

 

Ještě počátek druhé půle patřil domácímu Benešovu, když nejdříve se dostal k nebezpečné střele Lokoč, ale jeho pokus zamířil jen těsně mimo tři tyče. Pak si zopakoval akci z prvního poločasu Mlýnek, a dopadla opět se stejným výsledkem. Pak postupně začaly přebírat iniciativu Strahovice a hodně aktivní byla dvojice Kubiš a Slavík. Jejich akce vždy končily střelou ze šestnáctky. Buď je vychytal brankář Vaňura nebo mířily těsně nad. Vyrovnání se dočkaly Strahovice pět minut před závěrečným hvizdem rozhodčího, když centr Lhotského přistál na hlavě Valy a ten byl nekompromisní - 1:1. V závěru ještě mohl výhru na stranu Benešova strhnout Husovský, ale jeho střela skončila na břevně. 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Dneska to byl super perfektní fotbal. Sedmdesát minut jsme byli lepším týmem, ale dali jsme jen jednu branku. Závěr patřil Strahovicím, kterým se podařilo srovnat.

SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (trenér): Zápas dvou rozdílných poločasů. První jasně pro Benešov, pak vystřídal a my jsme toho využili k vyrovnání.



Sestavy


FC Dolní Benešov B
M. Vaňura [-] - P. Lokoč [-] , R. Husovský [-] , D. Mlýnek [-] , T. Glogar [-] (56. T. Miketa [-] ) , L. Stříbný [-] (70. R. Holetschek [-] ) , L. Šikora [-] , J. Reichel [-] (82. P. Kozelek [-] ) , M. Vaculík [-] , D. Pospěch [-] , J. Polák [-]

SK Meteor Strahovice B
J. Hartmann [-] - J. Beneš [-] , F. Schenk [-] (50. V. Štefek [-] ) , T. Němec [-] , P. Hluchník [-] - V. Nevřala [-] , P. Lhotský [-] , A. Dvořák [-] , P. Slavík [-] - M. Vala [-] , P. Kubiš [-] (73. M. Hluchník [-] ) -

Hráči zápasu: M. Vaculík , P. Lokoč , J. Reichel - P. Hluchník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINČEK Milan - BARÁNEK Petr (N), HANZLÍK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Fabián
Tip experta: výhra domácích

Dolní Benešov se bude chtít ve svém posledním utkání sezony doma ukázat a získá 3 body.

Tip: výhra domácích