Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby nemělo vítěze


Branky


11

Bolatice i Sudice vsítily dva góly a zápas skončil smírně. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Menší derby nabídlo divákům utkání mezi domácími Sudicemi a hostujícími Bolaticemi. Bolatice do zápasu doslova vletěly, ale šance Tomáše Sněhoty a Krečmera neskončily za zády brankáře Bočka. A opět platilo otřepané nedáš, dostaneš. Sudice prakticky z první akce skórovaly, když zaváhání bolatického zadáka využil Havranke, který se dostal do samostatného nájezdu, a on tyhle situace umí na jedničku - 1:0. Bolatice vyrovnaly v 11. minutě, když se podařilo Michalu Sněhotovi vyšachovat domácí obranu a Krečmer prakticky zasouval do prázdné brány. Sudice se dostaly znovu do vedení ve 14. minutě, když si Tomáš Kryštof vzal balon, prošel přes čtyři hráče Bolatic a pohodlně dostal míč do kasy - 2:1. Bolatice srovnaly krok ve 33. minutě, když Krečmer dostal pas za obranu, obehrál i brankáře a zasunul míč do kasy - 2:2. Do poločasu se už nic nezměnilo.

 

Po změně stran pokračoval fotbal s velkým nábojem, ale bohužel pro diváky střelcům zvlhl střelecký prach. Hra se odehrávala hlavně mezi šestnáctkami obou týmů. Za Bolatice nejvíc vystrašil domácího gólmana Krečmer, ale zkompletovat hattrick mu nebylo dopřáno. Sudice naopak zahrozily po rohovém kopu Zipse, který musel z brankové čáry vykopávat obránce Michal Sněhota. Posledních pět minut dohrávali hosté o deseti, když musel pod sprchu předčasně po druhé červené kartě Boček. Sudice toho mohly v závěru využít, ale Riemel střílel jen nad bránu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Tomáš Riemel (hráč): Hodně kvalitní utkání, které se hrálo nahoru dolů a myslím si, že remíza je spravedlivá.

FK Bolatice B
Rudolf Rataj (trenér): Menší derby, které mělo náboj, šance byly na obou stranách, padly čtyři góly, remíza je zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
M. Boček [-] - T. Kryštof [-] , V. Kryštof [-] , D. Havranke [-] , P. Baránek [-] (70. P. Michálek [-] ) , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] , T. Zips [-] , A. Schwenzner [-] , M. Kryštof [-] (61. J. Valníček [-] ) , P. Vítek [-]

FK Bolatice B
M. Wrána [-] - J. Slivka [-] , K. Krečmer [-] , T. Sněhota [-] , F. Kocián [-] , T. Rataj [-] (74. R. Harazim [-] ) , D. Sikora [-] , P. Boček [-] , P. Tomšů [-] , R. Obrusník [-] , M. Sněhota [-]

ŽK: 63. P. Boček . ČK: 84. P. Boček .
Hráči zápasu: T. Kryštof - K. Krečmer , M. Wrána .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: SCHNEIDER Pavel - HARTMANN Jiří (N), JARZAB Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Ondřej Fabián
Tip experta: výhra domácích

Rozjetým Sudicím bude domácím pažit vyhovovat, béčko Bolatic s teoretickou šancí na postup porazí.

Tip: výhra domácích